PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Marcela Papici explică de ce l-a dat afară pe medicul controversat de la UPU: “Colegilor le e groază”!

Fostul manager al Spitalului Judeţean Satu Mare, Marcela Papici, l-a concediat pe medicul controversat în perioada în care a condus unitatea, dar medicul a câştigat în instanţă.

Ea a declarat că a avut trei plângeri, de la un părinte şi de la două asistente. Plângerile s-au referit la tratament, conduita medicală şi modul în care a vorbit.

“Tăticul a venit la mine,a dat în scris ce a păţit, cu acea sesizare şi alte două sesizări de la două doamne asistente care lucraru şi, astăzi lucrează la UPU. În baza celor trei am dat această dispoziţie. Că procedural trebuia să îl trec prin tot felul de comisii, să îi dau penalizare la salariu şi să îi dau atenţionare şi pe urmă să îl suspend, dar eu mi-am permis să îmi asum să ţin în sistem un astfel de medic”, a spus Marcela Papici.

În ceea ce privește situația actuală și faptul că nimeni din interior nu vrea să iasă public, Marcela Papici spune că nu o fac pentru că le este frică.

“Le este groază (n.r – asistentelor, medicilor) că trebuie să intre pe ture alături de dânsul, ştiu mai multe decât spun, dar este un sistem. Părerea mea este că le e frică pentru că există riscul să nu se rezolve nimic, personajul să rămână în sistem şi să le terorizeze după bunul plan”, a mai spus Papici.

Urmăriți întregul interviu realizat de reporterii PortalSM: