Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Marcela Papici explică de ce l-a dat afară pe medicul controversat de la UPU: “Colegilor le e groază”!

Fostul manager al Spitalului Judeţean Satu Mare, Marcela Papici, l-a concediat pe medicul controversat în perioada în care a condus unitatea, dar medicul a câştigat în instanţă.

Ea a declarat că a avut trei plângeri, de la un părinte şi de la două asistente. Plângerile s-au referit la tratament, conduita medicală şi modul în care a vorbit.

“Tăticul a venit la mine,a dat în scris ce a păţit, cu acea sesizare şi alte două sesizări de la două doamne asistente care lucraru şi, astăzi lucrează la UPU. În baza celor trei am dat această dispoziţie. Că procedural trebuia să îl trec prin tot felul de comisii, să îi dau penalizare la salariu şi să îi dau atenţionare şi pe urmă să îl suspend, dar eu mi-am permis să îmi asum să ţin în sistem un astfel de medic”, a spus Marcela Papici.

În ceea ce privește situația actuală și faptul că nimeni din interior nu vrea să iasă public, Marcela Papici spune că nu o fac pentru că le este frică.

“Le este groază (n.r – asistentelor, medicilor) că trebuie să intre pe ture alături de dânsul, ştiu mai multe decât spun, dar este un sistem. Părerea mea este că le e frică pentru că există riscul să nu se rezolve nimic, personajul să rămână în sistem şi să le terorizeze după bunul plan”, a mai spus Papici.

Urmăriți întregul interviu realizat de reporterii PortalSM:

 

16 comentarii

  1. Dr. Who Răspunde

    Mai bine spunea cine este “spatele”. Că deja e prea de tot.

  2. Adi Răspunde

    AOLEU DOAMNA EDUCATOARE CARE A AJUNS POLITIC MANAGER LA SPITAL !!
    OARE DE CONTRACTE SI COMISIONE NU ZICE NIMIC !!

    • Gilda Indries Răspunde

      Individa asta are noroc ca i s au prescris faptele… altfel de mult înfunda pușcăria

  3. Soso Răspunde

    Dna Marcela ..pe astia nu-i schimba nimeni si nimic, da, nici sa-si bata joc de oameni suferinzi nu-i ok, asta numai medic nu se numeste!

  4. Doina Rentea Răspunde

    doar tu mai lipseai Marcela din povestea asta 🤣soțul tot la consiliul județean cu bani de la stat pe lingă pensiuca?🤣

  5. Mihai Pintea Răspunde

    profita și ea acum sa iasă in evidentă ,cât este de parșivă.in ce calitate vorbește, cine i a cerut parerea? Un No name care spera sa parvina și mai mult, li s au terminat banii…habar nu are unde ii este locul

  6. Tercica Răspunde

    Aicea nu e vorba de d-na Marcela P., ci de un cretin susținut de alți cretini! Nu deturnati comentariile!

  7. Cetateanul Răspunde

    Dacă tăceai Marcela,filozof rămâneai.
    Nici tu nu ești mai bună,iar locul tău ar fi pe Str.Mileniului după câte ai făcut și tu Nesimtito.

  8. Zsiga Răspunde

    Alo DNA… a verificat cineva frauda acestei individe in ceea ce privește banii luați in maternitate declarându-și fraudulos copilul ca fiind cu dizabilitate pentru a beneficia desigur de sume mult mai mari decât ar fi fost normal sa ia?
    Un așa escroc merita sa înfunde pușcăria.

  9. Luminita Răspunde

    Am văzut multe comentarii despre Marcela Papici,aici vorbim despre menținerea uni dr.intr o unitate UPU ,având în vedere numărul mare de reclamații la adresa lui

  10. Gheorghe Răspunde

    Frustrații plătiți care comentează despre Marcela Papici, habar nu au cât bine a făcut oamenilor care iau cerut ajutorul. Doamna Papici, să vă dea DUMNEZEU sănătate, că mizerabili habar nu au ce vor primii.

  11. Lupu Răspunde

    Frustrații plătiți care comentează despre Marcela Papici, habar nu au cât bine a făcut oamenilor care iau cerut ajutorul. Doamna Papici, să vă dea DUMNEZEU sănătate, că mizerabili habar nu au ce vor primii.

    • @Lupu Răspunde

      @Lupu, șoșoanele la intrare în spital, desființarea bucătăriei și aduicera hranei pentru internați prin catering și multe altele! Depinde de unde vine ceva plus de bănet. Pentru unii. Lasă tu. Este un personaj foarte toxic. Și în acest moment nu realizează unde îi este locul. Dar ca și la medicul în cauză probabil și ei îi va veni rândul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.