PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Mesajul unei asistente: „Mă doare sufletul să văd eticheta pusă pe întreaga unitate UPU Satu Mare”

O asistentă din municipiul Satu Mare a avut curajul să reacționeze public în cazul scandalului ce are loc, în această perioadă, cu privire la medicul controversat de la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare. Diana I. a publicat un mesaj în mediul online în care spune că regretă eticheta pusă pe întreaga unitate de la UPU și că speră ca medicul R.P. să primească ceea ce merită. 

Redăm integral mesajul asistentei medicale de la Ambulanță:

E trist și mă doare sufletul când văd că din cauza unui om e etichetată o intreagă unitate #UPUSATUMARE.
E dureros pentru că știu ce oameni, medici, asistente, infirmiere de calitate are spitalul nostru, la fel cum știu câtă muncă și sudoare depun aceste cadre pentru pacienții lor. Evident că sunt, dar puțini, cei care au un comportament neadecvat. Eu îi cunosc pe mulți personal, cu unele cadre am muncit cot la cot, am dat totul pentru pacienți, alte cadre m-au tratat, deci am fost și colegi și pacient, și nu pot zice nimic rău. Am văzut compasiunea lor, am văzut sufletul lor, la fel și durerea când știau ca nu mai pot face nimic pentru a salva… pentru că nu depindea deja de ei.
Cunosc și personalul de pe UPU, știu cum e să fi 12 ore în picioare, înfometat și cu vezica plină pentru că sunt bolnavii cei prioritari nu tu.
Regret aceasta etichetă pusă pe nedrept.
Apreciez mult personalul de pe întreg Spitalul.
Cât despre acest medic…. sper sa primească ce merită.