Ultima actualizare: azi, 11:07

Locale

Mesajul unei asistente: „Mă doare sufletul să văd eticheta pusă pe întreaga unitate UPU Satu Mare”

O asistentă din municipiul Satu Mare a avut curajul să reacționeze public în cazul scandalului ce are loc, în această perioadă, cu privire la medicul controversat de la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare. Diana I. a publicat un mesaj în mediul online în care spune că regretă eticheta pusă pe întreaga unitate de la UPU și că speră ca medicul R.P. să primească ceea ce merită. 

Redăm integral mesajul asistentei medicale de la Ambulanță:

E trist și mă doare sufletul când văd că din cauza unui om e etichetată o intreagă unitate #UPUSATUMARE.
E dureros pentru că știu ce oameni, medici, asistente, infirmiere de calitate are spitalul nostru, la fel cum știu câtă muncă și sudoare depun aceste cadre pentru pacienții lor. Evident că sunt, dar puțini, cei care au un comportament neadecvat. Eu îi cunosc pe mulți personal, cu unele cadre am muncit cot la cot, am dat totul pentru pacienți, alte cadre m-au tratat, deci am fost și colegi și pacient, și nu pot zice nimic rău. Am văzut compasiunea lor, am văzut sufletul lor, la fel și durerea când știau ca nu mai pot face nimic pentru a salva… pentru că nu depindea deja de ei.
Cunosc și personalul de pe UPU, știu cum e să fi 12 ore în picioare, înfometat și cu vezica plină pentru că sunt bolnavii cei prioritari nu tu.
Regret aceasta etichetă pusă pe nedrept.
Apreciez mult personalul de pe întreg Spitalul.
Cât despre acest medic…. sper sa primească ce merită.

18 comentarii

  1. Eu Răspunde

    Frumos scris! Pana acum unde ați fost stimata Diana? Cei ce lucrează cu acest “monstru”știau ce și cum procedează dar ați tăcut! Este? Oare de ce?

    • Adi Răspunde

      VĂ ROG SA DAȚI DECLARAȚII ȘI DESPRE MANAGER ȘI CEI DIN CONDUCEREA SPITALULUI
      DEMISIA !!

  2. ... Răspunde

    Puteți să vă bateți singuri pe umeri. L-ați acoperit probabil cu diverse ocazii. Nu sunt sigur că asta este cea mai mare greșeală pe care a comis-o. Dar când au fost alte sesizări cu alte ocazii unde ați fost? Pentru că au fost, s-a scris și prin ziare. A scris careva pe f.book că ar trebui individul pus la morgă. Vorba aia acolo nu se mai moare și nici nu se grăbește pacientul. Dar nici nu mai comentează. Și faptul că colegii au tăcut a agravat situația. Lecție pentru data viitoare.

  3. Dr. Who Răspunde

    Nuuu tanti! Faptul că s-a tolerat la nivel instituțional vă etichetează singur. Nimeni nu vă etichetează. Faptele vă etichetează. Știu că e greu acolo și știu că greu se găsește personal calificat. Nu este ușor. Dar nici nu faci așa ceva! Te dai la o parte și poate este altul, poate nu! Dar nu omori un om!!! Așa că aici și voi aveți partea voastră de vină. Ceva demisie la nivel managerial ar fi de salutat ca și gest. În țările dezvoltate în care plecați să lucrați în sistemul lor sanitar pentru mai mulți bani dacă era așa ceva de mult se demisiona. Că oamenii pe care le tratați nu sunt cifre și nici saci cu barabule.

  4. Bobilna Răspunde

    Sa o iei tu si tot neamu tau de la mic pana la mare, intreg sistem sanitar si intreg sistem UPU satu mare. auzi ma ca o doare sufletu. dar nu te doare sufletu cand iei salaru si mita de la pacienti? f-tuti gura matii de scarba ordinara care esti! saraca de tine, pishamas pe neamu tau de asistenti.

  5. Black Răspunde

    Viteza de deplasare a unei flote este egala cu viteza celei mai lente nave. Ca răul să prospere ajunge ca oamenii buni să nu facă nimic. În concluzie, dacă nu ați făcut nicio sesizare vizavi de colegul Dvs, toate cadrele vă meritați eticheta….

    • Dr. Who Răspunde

      @Black, nici eu nu puteam zice mai bine! 👍

      • Cetateanul Răspunde

        Măi asistenta dracului nu ți-e rușine să vii cu astfel de prostii.
        Aveți salarii cât 2 angajați de la privat,iar spaga luată este mai mare decât salariul pe 3 luni.
        Marș la dracu să te ducă escrocii și nenorociți ce sunteți.
        Să vă fie rușine la toți.

    • Black Răspunde

      Bună seara. Revin cu scuze față de Dvs. Acum vad ca a apărut pe surse cum că a avut reclamații din partea colegilor. Vă rog să acceptati scuzele mele….

  6. bigbrother Răspunde

    Atunci poate ne explică și nouă tanti asta Diana din articol cum de mama mă-sii medicul în cauză a avut calificativ de foarte bine an după an cu tot cu reclamații! Așa că sunteți părtași la dezastrul provocat, nu direct în persoană ci ca instituție. Degeaba încercați să o dregeți. A meritat??? Pentru că vezi tanti pe cine nu lași să moară nu te lasă să trăiești! Dacă nu știai află de la mine!

  7. Unu Răspunde

    “Din cauza unui om”..greșit domnișoara!sunt mai multe specimene care greșesc des și fatal!

  8. Tercica Răspunde

    Nu e chiar asa, de genul acesta de nemernici, orasul și tara e plina. Poți sa-i reclami ca nu se schimba nimic, vin controale, pleacă controale și nemernicii rămân la volan. Un caz pe undeva asemănător este și la Revizia de vagoane cfr Satu Mare, unde un #borcuti călin# își face de cap și nimeni nu-i face nimic. Asa ca în România e în zadar și consolati-va cu nemernicii!

  9. 3.14 Răspunde

    Nu se poate face nimic impotriva unuia care incalca un juramant si are astfel de comportament cu pacientii?! Pai il dai afara. Esti obligat sa il reangajezi? Iar il dai afara si tot nu practica. Caine pe caine nu musca, aici e hiba oameni buni! Apropo de etichete. Va fac o omleta din 5 oua din care unul va fi stricat, v-o pun in fata si sunt curios…cum ati eticheta omleta??? Am fost rau cu acest exemplu si am tot respectul fata de cei care isi fac datoria!

  10. satmarean Răspunde

    Vai de capul nostru, daca Diana a ajuns lider de opinie. Spalatoria de pe ecaterina teodoroiu unde a lucrat ii spune ceva, timpul cand a fost voluntara la ambulanta, prietena ei mai negricioasa de la upu cu care concura pentru cea mai buna felatie realizata in cel mai scurt timp, vocabularul si redarea experientelor sexuale povestite la ambulanta, etc. promovam c..ve si bombardieri :))

  11. Satmareanul Răspunde

    Nui pasa la femeia asta de bolnavi e o nesimtita.Acest femeie lucra undeva .Intimp ce trebuia sa e ocupa de bolnavi ei baga mancare in gura.
    Rusinee!!!
    Esti o nesimtita!

  12. Dani Răspunde

    Ce nesimtita esti Diana.Tu marele purtator de opinie a spitalului.Iar lingi f.duri ca in casa de batrani?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.