PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

MOST WANTED. Lista infractorilor din Satu Mare dați în urmărire

MOST WANTED. Pe lista infractorilor dați în urmărire din România se află și 11 sătmăreni. Aceștia au ajuns să fie urmăriți fie pentru tâlhărie, fraudă sau trafic de droguri.

Printre cele 11 persoane care încă nu au fost găsite se află si trei femei din județ.

Persoanele date în urmărire din zona Satu Mare sunt:

  Buzgo Ioan Cristinel a fost condamnat la 10 ani de închisoare, pentru comiterea infracțiunii de trafic și comercializarea drogurilor de mare risc.

Paul Vasile Marciel a fost condamnat la 10 ani închisoare pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Kovacs Margit a fost condamnată la pedeapsa de 7 ani închisoare pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Roatis Iacob Iaon posedă mandat de executare a pedepsei inchisorii emis de Tribunalul Mehedinti, fiind condamnat la 9 ani de închisoare cu executare pentru săvârșirea de infracțiuni economice.

5.

Berki Ioan a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

Boda Ghean Alexandru este urmărit din data de 10.12.2014, pentru că a fost condamnat la 2 ani și 2 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, fals sub semnătură privată și delapidare.

Rentea Viorel a fost condamnat la 2 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență.

Andreica Barbara este condamnată din 2019 la pedeapsa de 1 an și 4 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals. Nu se detin semnalmente.

Kanalas Izabella se sustrage de la  pedeapsa de 6 ani, 5 luni si 10 zile. Este căutată pentru săvârșirea infracțiunilor de furt , constituire a unui grup infracțional organizat, acces ilegal la un sistem informatic, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos. Față de aceasta fiind emis Mandatul de Executare a Pedepsei închisorii  din 07.04.2021 de către Judecătoria Ploiești.

Pe numele lui Cret Lucian Gheorghe  a fost emis un mandat, acesta având de executat o pedeapsă de 1 an închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Dancou Sebastian posedă mandat de executare a pedepsei cu închisoare, 5 ani de înschisoare pentru infracțiunii de evaziune fiscală în formă continuată.

 

Daca aveţi detalii despre aceste persoane puteţi semnala acest lucru pe politiaromana.ro sau sunând la 112.