Ultima actualizare: azi, 10:48

Locale

MOST WANTED. Lista infractorilor din Satu Mare dați în urmărire

MOST WANTED. Pe lista infractorilor dați în urmărire din România se află și 11 sătmăreni. Aceștia au ajuns să fie urmăriți fie pentru tâlhărie, fraudă sau trafic de droguri.

Printre cele 11 persoane care încă nu au fost găsite se află si trei femei din județ.

Persoanele date în urmărire din zona Satu Mare sunt:

  Buzgo Ioan Cristinel a fost condamnat la 10 ani de închisoare, pentru comiterea infracțiunii de trafic și comercializarea drogurilor de mare risc.

Paul Vasile Marciel a fost condamnat la 10 ani închisoare pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Kovacs Margit a fost condamnată la pedeapsa de 7 ani închisoare pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Roatis Iacob Iaon posedă mandat de executare a pedepsei inchisorii emis de Tribunalul Mehedinti, fiind condamnat la 9 ani de închisoare cu executare pentru săvârșirea de infracțiuni economice.

5.

Berki Ioan a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

Boda Ghean Alexandru este urmărit din data de 10.12.2014, pentru că a fost condamnat la 2 ani și 2 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, fals sub semnătură privată și delapidare.

Rentea Viorel a fost condamnat la 2 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență.

Andreica Barbara este condamnată din 2019 la pedeapsa de 1 an și 4 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals. Nu se detin semnalmente.

Kanalas Izabella se sustrage de la  pedeapsa de 6 ani, 5 luni si 10 zile. Este căutată pentru săvârșirea infracțiunilor de furt , constituire a unui grup infracțional organizat, acces ilegal la un sistem informatic, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos. Față de aceasta fiind emis Mandatul de Executare a Pedepsei închisorii  din 07.04.2021 de către Judecătoria Ploiești.

Pe numele lui Cret Lucian Gheorghe  a fost emis un mandat, acesta având de executat o pedeapsă de 1 an închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Dancou Sebastian posedă mandat de executare a pedepsei cu închisoare, 5 ani de înschisoare pentru infracțiunii de evaziune fiscală în formă continuată.

 

Daca aveţi detalii despre aceste persoane puteţi semnala acest lucru pe politiaromana.ro sau sunând la 112.

27 comentarii

  1. K.D. Răspunde

    Sper din tot sufletul , ca nu intram in Schengen . Tara asta nu merita asa ceva.

    • !? Răspunde

      Esti si tu pe lista? Majoritatea romanilor sunt oameni onorabili. Asa ca nu vorbi in numele infractorilor …care exista in orice tara.. hohoho! si inca cati infractori si teroristi….

    • !? Răspunde

      si tu sa nu intri in Schengen. Tu stai acasa si fa kaki pe oliță prostule …

    • !? Răspunde

      Scuze, am gresit, nu vorbi in numele românilor. Poti vorbi in numele infractorilor, ca te dibuim oricum.

  2. claudiu Răspunde

    M ai degraba tu nu meriti tara asta,asa ca lasa ne si dute acolo unde ti s dragi strainii scumpule!

  3. 2 femei care-s 3 Răspunde

    Mai degraba 3 femei

  4. Veterinarul Răspunde

    Oșeni și tagani!!!.spune totul

  5. lGlami Răspunde

    Am dat scroll si am avut emotii ca in lista minune nu exista un Lingurar sau Kanalas
    dar la pozitia 9 m-am linistit.

  6. H&R Răspunde

    Ce partid e asta? Ca nu am fost atent in articol.

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Partidul dacilor (încă) liberi? 🤔😱

      • !? Răspunde

        Partidul pulii…lasa politica ca te depaseste..

        • 🤔🤔🤔 Răspunde

          Zice asta grobianul.😱😮💩🤮 De ironie ai auzit? Că se pare că nu.
          În paranteză politica îi depășește în primul rând pe majoritatea celor de pe plan local care încearcă să o practice. Așa că du-te și te culcă.

          • !?

            Chiar acuma ma imbrac in pijama…. N-ai tu politica in vână cata politica am trait si suferit eu in 57 de ani copile! In politica?In politica esti o curva, in diplomatie trebuie sa ai talentul sa-l trimiti pe partenerul de discutie la dracu’, in asa fel incat abia sa astepte sa ajunga in IAD. Asta-i talent.
            Si acuma, ca sa inchei discutia: nu poti sa condamni o familie, o rasa, o etnie, un neam, un popor pentru doua trei uscaturi pe care le are…Ti-ai pus intrebarea daca familia sau tu esti perfect?…nu-mi raspunde, ca nu sunt curios. Sunt prea departe de tine, si ca varsta si ca si caracter. Noapte buna!

          • !?

            Scuze, dar raspunsul precedent, ala cu partidul pulii, era pentru H&R. Am aplicat gresit, no bine, la 57 de ani mai gresesc si eu sau poate mai sunt si bug-uri. Ca eu am vazut clar ca ii raspund lui H&R.

          • 🤔🤔🤔

            No atunci la cei 57 de ani la tăi în contradicție cu tine eu numai îți doresc să împlinești măcar atâția cât am eu. Adică 80. Așa că tu, copile mai ai de tras să afli dintr-ale politicii mult și bine față de mine. Și să nu crezi niciodată că tu ești cel mai deștept, pentru că nu ești. Trăiești în emfaza asta că mamă-mamă câte ai descoperit la viața ta. Diferența dintre mine și tine știi care este? Că eu am și făcut politiciă. Dar mi s-a aplecat de ea după 10 ani. Așa că te rog frumos. Tu deocamdată faci politică caum face toată lumea din fotoliu.
            PS. Nu trebuie să fii contrariat. Să știi sunt și mai în vârtsă care știu să scrie un text sau să folosească calculatorul cât de cât. Drept mai rar dar sunt.

    • !? Răspunde

      Tu mai exist postacule?! Ca au trecut ceva luni de cand nu mai citesc comentariile si multe gunoaie au disparut…tu te ți cu dinții..

  7. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    În poze sunt muncitorii fruntași ai țării, un fel de stahanoviști moderni? Numai întreb așa.🤔😮😱

    • H&R Răspunde

      Poate. Peștele pute de la cap! Așa se zice corect, da?

      • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

        @H&R, dacă noi la momentul de față avem 18% populație cu studii superioare și jumate practic analfabeți funcțional care nici o cerere sau un formular simplu nu pot completa nici nu te mai poți mira în ce hal a ajuns țara. Dar asta se vrea pentru că omul needucat este infinit mai ușor de manipulat. S-a văzut și pe vremea plandemiei. care uite ce brusc a dispărut. Mă aștept ca Putin să fie decernat cu premiul Nobel pe sănătate pentru eradicarea aproape a covidului. Tratamentul ăla cu aerosoli cu praf de pușcă și injecția subcutanată cu plumb se vede că a făcut minuni. Nu că situația dată m-ar încânta. Chiar deloc. Dar e foarte trist ce indivizi inutili produce în continuare și în masă societatea. 🤔🤮😮😢

        • H&R Răspunde

          18% studii superioare 🤣🤣🤣, din care la Spiru Haret, Goldis etc fara frecventa etc etc cam 15%. Ca restul a luat bilet avion dus, fara bagaje ca nu se mai intoarce.

          • De aici înțelege fiecare ce vrea

            Asta-i dureros la faza asta că atâția ies la socoteală cu tot cu ăia, ieșiți din fabricile de diplome!

        • H&R Răspunde

          Copii de 14 ani si peste (nah copii dar deja stie sa se-nmulteasca), care nu stie litera(!), dar hai sa vedem ca-i destept, ca permis conducere are.

    • H&R Răspunde

      Oricum, ăștia-s protejați de legi. Nu ca noi, muritorii de rând.

  8. !? Răspunde

    H&R posteaza de pe vremea lui Tutankhamon. El tot are o parere, Nu se lasa!!! Penibil postac….

  9. H&R Răspunde

    @!?
    Lasa ca politica ne-a depasit pe toti. Cand vezi ce legi si legiuitori avem, nu ma mir.
    Cand vezi ca toti scapa pe banda rulanta dupa 5 ani de tergiversari…indiferent ce au facut.

  10. H&R Răspunde

    @!?
    Daca nu stii ce inseamna ironia, e problema ta. Daca esti frustrat, nervos, nacajit la cei 57 de ani ai tai, cauta-ti psiholog, psihoterapeut, psihiatru.
    Oricum ai zis NB. 🤗☮️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.