PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Semnal de alarma! Un bărbat din Satu Mare abordează fete pe stradă

O tânără din municipiul Satu Mare trage un semnal de alarmă după ce a fost abordată de un bărbat mai în vârstă pe stradă, în zona Solidarității. 
Ea a scris pe o rețea de socializare întâmplarea pe care a avut-o cu un bărbat mai în vârstă, dorind, astfel, să tragă un semnal de alarmă pentru părinții de fete și adolescente. Tânăra spune că, la prima vedere, nu s-a gândit că bărbatul ar putea avea intenții necurate, însă, ulterior, discuția a degenerat.

Redăm integral mesajul tinerei:

„Aș dori să mă adresez mamelor care sunt părinți de fete/adolescente! Acest lucru a fost un semnal de alarmă pentru mine și sper să fie și pentru voi.
Azi dimineață, pe la ora 07:43 am fost abordată de un bărbat în vârstă de 60-70 de ani lângă piața mică în zona Solidarității. La început nu am bănuit că ar fi ceva suspect deoarece vedeam bătrânei sau bătrânele care vorbesc cu copilașii sau adolescenți și mi s-a părut ceva normal (crezând că suferă de singurătate și când pot, profită de ocazia de a vorbi cu cineva) , până când a început să mă întrebe lucruri personale (unde stau, cu cine stau, unde lucrează părinții mei etc).
Țin să menționez că, când mi-a pus acest gen de întrebări mi-a mai adresat una ,,ai prieteni foarte buni” , eu logic că îi spusesem că ,,da, și am și iubit, dacă la asta vă referiți ” la care dânsul îmi spune ,,păcat, dacă aș fi știut că nu ai ți-aș fi cerut numărul de telefon.”
Am discutat cu mama chestia asta, ea fiind în Austria la lucru, și am constatat că trebuie să spun aceste lucruri aici pentru a atrage un semnal de alarmă mamelor care au fete, sau și mai îngrijorător, fetițe! Nu le lăsați singure, eu am avut noroc că am scăpat datorită unei colege care mă sunase fix în acel moment, așa că dragi mămici, nu va lăsați fetele singure, sa fie și cu un frate mai mare, un prieten bun, dar sa fie (zic eu) o prezență adultă sau masculină cu ea astfel încât să nu aibă persoanele de genul curajul de abordare pe stradă”