Ultima actualizare: azi, 11:57

Locale

Semnal de alarma! Un bărbat din Satu Mare abordează fete pe stradă

O tânără din municipiul Satu Mare trage un semnal de alarmă după ce a fost abordată de un bărbat mai în vârstă pe stradă, în zona Solidarității. 
Ea a scris pe o rețea de socializare întâmplarea pe care a avut-o cu un bărbat mai în vârstă, dorind, astfel, să tragă un semnal de alarmă pentru părinții de fete și adolescente. Tânăra spune că, la prima vedere, nu s-a gândit că bărbatul ar putea avea intenții necurate, însă, ulterior, discuția a degenerat.

Redăm integral mesajul tinerei:

„Aș dori să mă adresez mamelor care sunt părinți de fete/adolescente! Acest lucru a fost un semnal de alarmă pentru mine și sper să fie și pentru voi.
Azi dimineață, pe la ora 07:43 am fost abordată de un bărbat în vârstă de 60-70 de ani lângă piața mică în zona Solidarității. La început nu am bănuit că ar fi ceva suspect deoarece vedeam bătrânei sau bătrânele care vorbesc cu copilașii sau adolescenți și mi s-a părut ceva normal (crezând că suferă de singurătate și când pot, profită de ocazia de a vorbi cu cineva) , până când a început să mă întrebe lucruri personale (unde stau, cu cine stau, unde lucrează părinții mei etc).
Țin să menționez că, când mi-a pus acest gen de întrebări mi-a mai adresat una ,,ai prieteni foarte buni” , eu logic că îi spusesem că ,,da, și am și iubit, dacă la asta vă referiți ” la care dânsul îmi spune ,,păcat, dacă aș fi știut că nu ai ți-aș fi cerut numărul de telefon.”
Am discutat cu mama chestia asta, ea fiind în Austria la lucru, și am constatat că trebuie să spun aceste lucruri aici pentru a atrage un semnal de alarmă mamelor care au fete, sau și mai îngrijorător, fetițe! Nu le lăsați singure, eu am avut noroc că am scăpat datorită unei colege care mă sunase fix în acel moment, așa că dragi mămici, nu va lăsați fetele singure, sa fie și cu un frate mai mare, un prieten bun, dar sa fie (zic eu) o prezență adultă sau masculină cu ea astfel încât să nu aibă persoanele de genul curajul de abordare pe stradă”

14 comentarii

  1. bigbrother Răspunde

    Poliția locală ar trebui să se autosesizeze și să încerce să identifice pe individ. Doar ce a fost postat în articol ar ajunge pentru a începe treaba asta. Dar nu am speranțe prea mari. E miercuri, zi de piață și babele cu pătrunjelul care nu ripostează au “invadat” piețele. E rost de ceva amenzi ca să se arate că mamă-mamă ce se lucrează pe la ei, nu? Ca și în cazul lui Sandokan ăla cu 75 de amenzi neachitate și care a omorât un cetățean la Casa Albă acum doi ani și ceva. Poliția locală = instituție inutilă.😱🤮💩

  2. Tampiti cu spume Răspunde

    Titlu tâmpit ( care tinere ca e doar una),individa idioata! Prostanacu ăla de “Șoni bacii kolopacii” vreun bețivan ratat dar mare curvar ( doar) la cârciuma din colț, a făcut și el o gluma proasta, sa se dea cocoș, ca la capitolul sex probabil atât mai poate.Ce agresiune sexuală a comis? Tuta trebuia sa știe ca boșorogii nu au Tinder , dar mai ales ca nu este bine sa “socializezi” cu necunoscuți mai ales dacă doresc sa știe atât de multe despre tine,apropiați,locuința,etc.Poate vroia sa te tâlhărească sau sa-ți spargă casa, sau era Săgeata si dădea pontu la hoți, da tu tută care ești ai văzut prea multe filme proaste și imediat te-ai și simțit agresată sexual,iar idioții din presa au și pus botu la inepțiile agramate pe care le debitezi și iata au mai tras un titlu de tabloid!

    • Jimmy Răspunde

      Pt timpiti ca tine care nu cred nimica să întâmplă atâtea lucruri ciudate. De fapt ți-ai pus și numele corect. Nu ai greșit cu nici o litera.

  3. misi Răspunde

    sper sa fie agresata fiica unui politist local. Sa fie toate agrsate. Pana ei stau numai in masina si amendeaza soferi. Si mai cer si spor de risc de obezitate.

    • bigbrother Răspunde

      Nu avem noi norocul acela. Instituție absolut ineficientă în formatul actual. Bun numai să amendeze baba cu pătrunjel ori (dacă mai țineți minte) să se bată cu un pensionar la care i-a ridicat abuziv mașina în Centrul nou. Când e vorba să facă ceva pentru comunitate sau să apelezi la ei în veci nu-i găsești sau nu fac mai nimic. O singură dată am apelat la ei și promit nu o să mai fac. Pentru că în loc să fugă după țiganul care a vrut să-mi intre în casă și încă se vedea pe unde a luat-o s-au așezat frumos la mine în bucătărie la un caveu ca să scrie proces verbal. Bineînțeles am primit în timp soluția cazului. Ce credeți ce scria? AUTOR NECUNOSCUT! Așa că să mă pupe undeva dar numai dacă le dau voie!

  4. claudiu Răspunde

    @big brother alias y grec bati campii ca de fiecare data….Politia Locala nu da niciodata rezolutii cu ,,autor necunoscut,, pentru simpul fapt ca nu are competente legale de a cerceta infractiuni ci doar de a constata si sanctiona contraventiile ! Faptul ca ai o ura viscerala fata de aceasta institutie repetand la infinit cliseul cu babele si patrunjelul care nu au fost niciodata amendate in orasul nostru deriva probabil din traume si frustrari profunde! Iar daca tot doresti pupaturi iti recomand framboesia!

    • bigbrother Răspunde

      Tu știi că ai ceva probleme la cap? Încă nu ți-a spus asta nimeni? No află atunci de la mine mr. Alias.
      Iar referitor la ură nu e nici o ură. Când am apelat la ei mi-au demonstrat incompetența crasă și asta nu odată. În rest nu vrei să te riști să lansezi un sondaj ca să afli cine este mulțumit de poliția locală??? Asta ca să te lămurești singur. Că acolo sus la etaj unde ai tu biroul cua er condiționat se pare că din cauza aerului mai rarefiat creierul tău dă rateuri.
      PS. Nici țigăncile cu țighi-țighi nu e treaba poliției? Că așa fain trec pe lângă ele ca nu cumva să le deranjeze de nu numai. Inclusiv ieri am văzut în piață asta. Dar cum am spus tu nu ai de unde a ști asta că tu nu umbli printre muritorii de rând iar cumpărăturile ți le fac alții.

  5. Stephan Răspunde

    un articol bine scris și structurat cu fainosaguri cum ar fii ,,ca,cand,, !!!!
    ,,Țin să menționez că, când mi-a pus acest,,
    Unii vorbitori au ajuns să creadă că o virgulă poate rezolva problema.
    Cacofonie
    https://ro.wikipedia.org/wiki/Cacofonie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.