PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Muncitor din Satu Mare, cu mașina în stâlp. A băut trei beri şi a evitat un câine

Un bărbat din Satu Mare s-a urcat la volanul mașinii după ce a consumat băuturi alcoolice, iar apoi s-a oprit cu mașina într-un stâlp de electricitate. Acum, șoferul este condamnat la închisoare cu suspendare.

Potrivit informațiilor PortalSM, în data de 25.06.2022, în jurul orei 14.00, organele de poliție au fost sesizate printr-un apel la 112, despre un incident rutier care a avut loc în Moftinul Mare. Ajunși la fața locului, aceștia au găsit o mașină care a intrat într-un stâlp de susținere a rețelei electrice.

După identificarea șoferului, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,61 mg/l alcool în aerul expirat.

Potrivit declarației bărbatului, el se afla la o lucrare în localitatea Moftinul Mare, unde a consumat 3 beri de 0,33ml. După câteva minute, a urcat la volanul mașinii pentru a se deplasa până la magazinul din localitate. Pentru că a încercat să evite un câine care i-a ieșit în față, șoferul a intrat într-un stâlp de beton cu mașina.

Șoferul a fost condamnat la 1 an de închisoare cu suspendare pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanţe.