Ultima actualizare: azi, 17:25

Locale

Muncitor din Satu Mare, cu mașina în stâlp. A băut trei beri şi a evitat un câine

Un bărbat din Satu Mare s-a urcat la volanul mașinii după ce a consumat băuturi alcoolice, iar apoi s-a oprit cu mașina într-un stâlp de electricitate. Acum, șoferul este condamnat la închisoare cu suspendare.

Potrivit informațiilor PortalSM, în data de 25.06.2022, în jurul orei 14.00, organele de poliție au fost sesizate printr-un apel la 112, despre un incident rutier care a avut loc în Moftinul Mare. Ajunși la fața locului, aceștia au găsit o mașină care a intrat într-un stâlp de susținere a rețelei electrice.

După identificarea șoferului, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,61 mg/l alcool în aerul expirat.

Potrivit declarației bărbatului, el se afla la o lucrare în localitatea Moftinul Mare, unde a consumat 3 beri de 0,33ml. După câteva minute, a urcat la volanul mașinii pentru a se deplasa până la magazinul din localitate. Pentru că a încercat să evite un câine care i-a ieșit în față, șoferul a intrat într-un stâlp de beton cu mașina.

Șoferul a fost condamnat la 1 an de închisoare cu suspendare pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanţe.

5 comentarii

  1. Marius Răspunde

    Hai la oi la Stana! Nu sunt stalpi. Bei lapte de capra. Nu te-mbeți.

  2. Marius Răspunde

    Io am fost. Hâc. Paștele m@sii de amestecată făcută de vecin că tot sughit din cauza ei.

  3. Ford Răspunde

    No BMW….no comment

    • bigbrother Răspunde

      Știre din iunie anul trecut. Ce să tot comentezi? Mai nou tot apar știri cu evenimente rutiere petrecute cu luni bune sau chiar ani în urmă! Dacă așa se înțelege să faci informarea publicului atunci e de rău. Astea sunt informații proaspete, la zi? Sau ziceți că nu aveți pretenții pentru ceva premiu Pulitzer și atunci umpleți paginile cu tot ce găsiți inclusiv cu știrii aiurea de prin Moldova???

  4. Manea Răspunde

    Căinele a fost mână-n mână cu polișistii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.