PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Scandal într-o familie din Satu Mare. S-au drogat, și-a luat soția și s-au răsturnat cu mașina

Scandal într-o familie din județul Satu Mare. S-au drogat, apoi a început scandalul, și pentru a nu îi speria pe copii, cei doi au plecat de acasă, însă s-au răsturnat cu mașina în șanț.

Cei doi au copii în vârstă de 3 și de 6 ani. Motivul real pentru care s-au certat și cum s-a întâmplat totul, știu doar ei, cert este că fiecare are versiunea sa.

Versiunea femeii

În timpul audierilor, femeia a declarat poliţiştilor că soţul ei consuma alcool iar la un moment dat acesta a pregătit 4 liniuțe de praf alb, adică droguri pe care le-au inhalat, două liniunţe pentru fiecare, după care au apărut discuții contradictorii pe baza geloziei. Soţul ar fi început să o agreseze fizic lovind-o cu pumnul şi cu un tub de spray în zona capului provocându-i o rană care a început să sângereze. Pentru a nu trezi copiii, ei au ieşit din casă. Soţul i-a înfășurat un prosop în zona gâtului pentru a opri sângerarea apoi ar fi împins-o în maşină, s-ar fi urcat la volan, a blocat portierele şi la pornit spre Odoreu. Soţia susţine că la un moment dat, din cauza drogurilor, a crezut că vede un copac pe şosea, s-a întins spre volan și a tras de el, astfel că au ajuns în șanț, unde s-au răsturnat. Apoi ea ar fi încercat să fugă de soțul său, însă el ar fi prins-o şi încercat să o stranguleze. Atunci ea i-ar fi spus că îl iubește și să plece acasă la copii, şi el a încetat. Au oprit un autovehicul iar şoferul respectiv a sunat la 112 pentru a anunţa Poliţia. Femeia a fost transportată la UPU dar a refuzat internarea. Ea şi-a retras plângerea pentru violenţă în familie şi ameninţare.

Versiunea bărbatului

Bărbatul a declarat autorităţilor că soţia sa s-a întors acasă şi a avut un comportament ciudat. El susţine că ea ar fi scos plicul cu droguri din poşetă, şi l-au consumat împreună. După câteva ore, el a luat telefonul ei şi a văzut că avea mai multe apeluri nepreluate de la un alt bărbat, după care a început scandalul.

Ea i-a spus că “va aduce în casă un alt bărbat”, după care el a lovit-o cu un pahar în cap şi cu un tub de spray. Femeia a început să sângereze, el a luat un prosop şi I l-a pus în jurul gâtului pentru a-i opri hemoragia, apoi au decis să iasă din casă pentru a nu speria copiii.

Bărbatul susţin că s-au urcat în maşină amândoi, de bună voie, au mai discutat, au băut wiskey, iar apoi a pornit maşina si au pornit spre Odoreu. Pe drum femeia a tras de volan, el a încercat să redreseze maşina dar a intrat în şanţ şi s-au răsturnat. Au ieşit din maşină, şi au oprit un şofer. Care a sunat la 112.

Bărbatul a fost condamnat în aceată săptămâmă la un an de îmchisoare cu suspendare.