Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Scandal într-o familie din Satu Mare. S-au drogat, și-a luat soția și s-au răsturnat cu mașina

Scandal într-o familie din județul Satu Mare. S-au drogat, apoi a început scandalul, și pentru a nu îi speria pe copii, cei doi au plecat de acasă, însă s-au răsturnat cu mașina în șanț.

Cei doi au copii în vârstă de 3 și de 6 ani. Motivul real pentru care s-au certat și cum s-a întâmplat totul, știu doar ei, cert este că fiecare are versiunea sa.

Versiunea femeii

În timpul audierilor, femeia a declarat poliţiştilor că soţul ei consuma alcool iar la un moment dat acesta a pregătit 4 liniuțe de praf alb, adică droguri pe care le-au inhalat, două liniunţe pentru fiecare, după care au apărut discuții contradictorii pe baza geloziei. Soţul ar fi început să o agreseze fizic lovind-o cu pumnul şi cu un tub de spray în zona capului provocându-i o rană care a început să sângereze. Pentru a nu trezi copiii, ei au ieşit din casă. Soţul i-a înfășurat un prosop în zona gâtului pentru a opri sângerarea apoi ar fi împins-o în maşină, s-ar fi urcat la volan, a blocat portierele şi la pornit spre Odoreu. Soţia susţine că la un moment dat, din cauza drogurilor, a crezut că vede un copac pe şosea, s-a întins spre volan și a tras de el, astfel că au ajuns în șanț, unde s-au răsturnat. Apoi ea ar fi încercat să fugă de soțul său, însă el ar fi prins-o şi încercat să o stranguleze. Atunci ea i-ar fi spus că îl iubește și să plece acasă la copii, şi el a încetat. Au oprit un autovehicul iar şoferul respectiv a sunat la 112 pentru a anunţa Poliţia. Femeia a fost transportată la UPU dar a refuzat internarea. Ea şi-a retras plângerea pentru violenţă în familie şi ameninţare.

Versiunea bărbatului

Bărbatul a declarat autorităţilor că soţia sa s-a întors acasă şi a avut un comportament ciudat. El susţine că ea ar fi scos plicul cu droguri din poşetă, şi l-au consumat împreună. După câteva ore, el a luat telefonul ei şi a văzut că avea mai multe apeluri nepreluate de la un alt bărbat, după care a început scandalul.

Ea i-a spus că “va aduce în casă un alt bărbat”, după care el a lovit-o cu un pahar în cap şi cu un tub de spray. Femeia a început să sângereze, el a luat un prosop şi I l-a pus în jurul gâtului pentru a-i opri hemoragia, apoi au decis să iasă din casă pentru a nu speria copiii.

Bărbatul susţin că s-au urcat în maşină amândoi, de bună voie, au mai discutat, au băut wiskey, iar apoi a pornit maşina si au pornit spre Odoreu. Pe drum femeia a tras de volan, el a încercat să redreseze maşina dar a intrat în şanţ şi s-au răsturnat. Au ieşit din maşină, şi au oprit un şofer. Care a sunat la 112.

Bărbatul a fost condamnat în aceată săptămâmă la un an de îmchisoare cu suspendare.

4 comentarii

  1. H&R Răspunde

    BMW si droguri. Inchisoare cu suspendare. Justitie din Congo.

  2. nae Răspunde

    Masina a patit ceva grav? ca de restul…..

  3. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Eu zic că ăștia doi se merită. Că nici unul nu e întreg la minte din ce se pare. Eu le-aș fi luat copiii că din ce se pare și femeia a tras prafuri și nu cred că a conștientizat gravitatea situației. Măcar copiii să fie în siguranță că de la ei nu știu ce exemplu pot lua. Eventual negativ. Dacă nu le dă cineva un șut zdravăn un fund ca să se trezească situația se va repeta.

    • 3.14 Răspunde

      De meritat se merita cu prisosinta dar intelegi cam ce educatie au copiii cu astfel de parinti. Vor fi si ei bauti si drogati la volan iar noi poate vom avea ghinionul sa traversam strada tocmai cu ei pe aproape.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.