PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Fetiță de 13 ani, mușcată de sâni în somn, de tatăl vitreg! Bărbatul a picat testul poligraf

Un bărbat din municipiul Carei a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală, după ce și-a agresat fiica vitregă în vârstă de 13 ani. Mai exact, bărbatul a intrat peste fată în cameră, în timp ce dormea, și a sărutat-o și mușcat-o în zona pieptului.

Potrivit informațiilor PortalSM, fetița a fost agresată de către tatăl vitreg în intervalul orar 04:00-05:00 dimineața. Ea le-a povestit polițiștilor că după ce s-a dus la culcare, în timp ce dormea, a simţit că cineva o sărută în zona pieptului, moment în care s-a trezit pentru că simțea și durere în acea zonă. Fata a aprins lumina și l-a văzut pe tatăl vitreg că iese din cameră. Aceasta s-a uitat în zona pieptului și a observat că are mușcături în mai multe locuri.

Întrebându-l a doua zi pe tatăl vitreg de ce a intrat peste ea în cameră în seara precedentă, acesta a negat că ar fi făcut acest lucru.

Bărbat a continuat să nege agresiunea chiar și în fața polițiștilor, însă a fost dat de gol de testul poligraf.

După realizarea testului poligraf, bărbatul a mințit când a răspuns la întrebările: dacă a intrat noaptea în camera persoanei vătămate, dacă a sărutat-o în zona sânilor şi dacă el i-a creat urmele de pe piept.

Acum acesta urmează să fie judecat pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală.