Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Fetiță de 13 ani, mușcată de sâni în somn, de tatăl vitreg! Bărbatul a picat testul poligraf

Un bărbat din municipiul Carei a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală, după ce și-a agresat fiica vitregă în vârstă de 13 ani. Mai exact, bărbatul a intrat peste fată în cameră, în timp ce dormea, și a sărutat-o și mușcat-o în zona pieptului.

Potrivit informațiilor PortalSM, fetița a fost agresată de către tatăl vitreg în intervalul orar 04:00-05:00 dimineața. Ea le-a povestit polițiștilor că după ce s-a dus la culcare, în timp ce dormea, a simţit că cineva o sărută în zona pieptului, moment în care s-a trezit pentru că simțea și durere în acea zonă. Fata a aprins lumina și l-a văzut pe tatăl vitreg că iese din cameră. Aceasta s-a uitat în zona pieptului și a observat că are mușcături în mai multe locuri.

Întrebându-l a doua zi pe tatăl vitreg de ce a intrat peste ea în cameră în seara precedentă, acesta a negat că ar fi făcut acest lucru.

Bărbat a continuat să nege agresiunea chiar și în fața polițiștilor, însă a fost dat de gol de testul poligraf.

După realizarea testului poligraf, bărbatul a mințit când a răspuns la întrebările: dacă a intrat noaptea în camera persoanei vătămate, dacă a sărutat-o în zona sânilor şi dacă el i-a creat urmele de pe piept.

Acum acesta urmează să fie judecat pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală.

3 comentarii

  1. Futyike Răspunde

    Aviz mămicilor de fete, divorțate, care aleargă după băieți mai tinerei! Aceștia vor doar păsărică, și după ce se satură de mămică există posibilitatea să înceapă o relație cu fata și să lase mama cu ochii-n soare! Cunosc 2-3 cazuri!

    • Kuka Răspunde

      Cunoaștem toți poame de-astea care refuză să facă sex cu bărbatul, dar cu amantul se fwt în draci, zici că-s porno-star-uri! Ajung la divorț și distrug copilăria propriilor copii, din cauza feizbuk-ului, instagramului și altor kkturi de-astea virtuale!
      Acuma este la modă să divorțezi din orice kkt! Cunosc câteva cupluri divorțate , de cele mai multe ori cauza este bărbatul care nu reușește să facă atâția bani câți poate cheltui nevasta, mai ales când face concurs cu alte poame bune de pe feizbuk și insta! Rămân copii undeva la mijloc, pierduți între părinți care încearcă să-și demonstreze care de câte “cuceriri” este încă capabil! Schimbă partenerii la 2-3 săptămâni!
      Din asemenea comportament, copii, ce să înțeleagă?
      Și atunci nu te mai miri când citești asemenea articole!

  2. Ley Răspunde

    Prea s-a sarit calul cu “sexuale” si zilele trecute cineva a pus mana pe haina cuiva si japs, agresiune sexuala…
    Dece asta cu muscatu nu e : canibalism?
    Stim de la Bill Clinton, ca nici macar sexul oral nu e sex, a fost achitat, ba i-a bagat trabucul de fumat la Monica… Nici acela nu e sex….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.