PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Ţepe pe Paşti la Satu Mare. Au primit pască arsă şi au rămas fără prăjituri!

Ţepe pe Paşti la Satu Mare. Mai multe familii din Satu Mare au primit pască arsă, necoaptă iar prăjituri nu au primit deloc în Sâmbăta Mare, după ce au făcut comenzi pe Facebook.

Discuţia a fost deschisă de către un sătmărean care a pus fotografii cu pasca arsă primită de la o gospodină, făcută cel mia probabil în casă. Reclamantul spune că prăjiturile nu le-a mai primit.

Reacţiile au apărut imediat, mai mulţi sătmăreni răspunszând că şi ei au primit produse arse, sau nu le-au mai primit deloc.

Nu îmi trebuie banii și nici nu doresc un rău persoanei ,este sărbătoare . Trebuie să învețe sa controleze marfa înainte de a vinde.Si dc. nu se pricepe sa își schimbe meseria”, a scris sătmăreanul.

Comentariile altor sămăreni care „s-au ars”:

– Pe lângă ca arso , nu are nici un aspect și nici gust nu are și toată se sfarmă!Ar trebui să nu mai facă pe viitor dacă nu se pricepe!

– Din pacate asa sunt si ale mele  . Nu am nimic cu doamna dar daca tot facem un lucru ar trebui sa fie cat de cat ok.

Azi in zi de sarbatoare o iertam pe d-na, dar nu mai comand pe viitor

Sarbatori binecuvantate 

– „Ai de capu’ meu…asa ceva….din păcate asemenea “producători ” ne iau cheful sa mai luam de la alții care chiar se pricep sa facă prăjituri și platouri chiar foarte bune”, a scris o altă persoană.