Ultima actualizare: azi, 14:52

Locale

FOTO. Ţepe pe Paşti la Satu Mare. Au primit pască arsă şi au rămas fără prăjituri!

Ţepe pe Paşti la Satu Mare. Mai multe familii din Satu Mare au primit pască arsă, necoaptă iar prăjituri nu au primit deloc în Sâmbăta Mare, după ce au făcut comenzi pe Facebook.

Discuţia a fost deschisă de către un sătmărean care a pus fotografii cu pasca arsă primită de la o gospodină, făcută cel mia probabil în casă. Reclamantul spune că prăjiturile nu le-a mai primit.

Reacţiile au apărut imediat, mai mulţi sătmăreni răspunszând că şi ei au primit produse arse, sau nu le-au mai primit deloc.

Nu îmi trebuie banii și nici nu doresc un rău persoanei ,este sărbătoare . Trebuie să învețe sa controleze marfa înainte de a vinde.Si dc. nu se pricepe sa își schimbe meseria”, a scris sătmăreanul.

Comentariile altor sămăreni care „s-au ars”:

– Pe lângă ca arso , nu are nici un aspect și nici gust nu are și toată se sfarmă!Ar trebui să nu mai facă pe viitor dacă nu se pricepe!

– Din pacate asa sunt si ale mele 😔 . Nu am nimic cu doamna dar daca tot facem un lucru ar trebui sa fie cat de cat ok.

Azi in zi de sarbatoare o iertam pe d-na, dar nu mai comand pe viitor

Sarbatori binecuvantate 😊

– „Ai de capu’ meu…asa ceva….din păcate asemenea “producători ” ne iau cheful sa mai luam de la alții care chiar se pricep sa facă prăjituri și platouri chiar foarte bune”, a scris o altă persoană.

4 comentarii

  1. Chupacabra Răspunde

    Aveți bon fiscal pentru achizițiile făcute ???

  2. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Cei care ați pățit soarta toți, absolut toți vă meritați soarta. Și mai aveți și tupeul să vă plângeți ca să vadă toți ce de puturoși/puturoase sunteți???

  3. Pisti Răspunde

    Ați stat in Mall si v-ați plimbat in loc sa vă pregătiți acasa bucatele de paști vă meritați soarta .

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Păi mallul este religia secolului 21! Consumați, consumați! În vest supermarketurile deja se închid de mult în weekend ca măcar atunci oamenii să stea cu familia. Noi în schimb? E full în orice weekend. Ieri la știri arăta cum merg oamenii la fast food la food court că acasă nu li se rupe masa de mâncare!??? Apoi vezi la știri că aruncăm mâncarea la gunoi. Inconștienți și frustrați. Unele sunt duamne musai că trebe să arate că ele sunt mai speciale și “își permit”. Sincer nu-mi pare rău de niciuna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.