PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

LIVE. Zilele Oraşului Satu Mare 2023. Vor concerta Irina Rimes, Carla`s Dreams, Andia, Edda

Zilele Oraşului Satu Mare 2023. Primarul Kereksenyi Gabor a anunţat astăzi, într-o conferinţă de presă, că ediţia din acest an a Zilelor Oraşului Satu Mare va avea loc în perioada 26-28 mai 2023.

Au fost invitaţi 12 artişti de top pop şi dance. Vor fi 12 puncte de service a băuturilor, 30 de formaţii vor urca pe cele două scene amplasate în Piaţa 25 Octobmrie şi în pasajul Corneliu Coposu.

“Pentru anul 2023 dorim să ridicăm şi mai mult calitatea evenimentului şi să redăm spiritul sărbătorii chiar din primii ani, când Zilele Oraşului a fost un eveniment unic în zona de nord vest a ţării. Am invitat 12 artişti top, de pop şi dance, apreciaţi la nivel naţional. Vor fi 12 puncte de deservire sucuri şi băuturi, 30 de formaţii vor urca pe cele două scene pe parcusul celor trei zile şi nu în ultimul rând aşteptăm 50 de comercianţi care vor fi selectaţi de o comisie specială. Aşteptăm peste 100.000 de participanţi în cele trei zile ale evenimentului..”, a spus primarul.

Vor concerta Irina Rimes, Carla’s Dreams, Andia, Halott Penz, Shift, Direcţia 5, Edda, Holograf.

“Ne dorim să fie un eveniment civilizat, fără hamsii şi chestii care genereală prea mult fum, ca să fie plăcut, toţi comercianţii vor trebui să aibă o atenţie crescută pentru curăţenie, standuri. Aşa cum vedem, în fiecare an aceste standuri sunt mai frumoase, mai primitoare”, a spus Kereskenyi.

Comcercianţii se pot înscrie până în 10 mai aici.

Vom reveni cu programul detaliat…