Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

LIVE. Zilele Oraşului Satu Mare 2023. Vor concerta Irina Rimes, Carla`s Dreams, Andia, Edda

Zilele Oraşului Satu Mare 2023. Primarul Kereksenyi Gabor a anunţat astăzi, într-o conferinţă de presă, că ediţia din acest an a Zilelor Oraşului Satu Mare va avea loc în perioada 26-28 mai 2023.

Au fost invitaţi 12 artişti de top pop şi dance. Vor fi 12 puncte de service a băuturilor, 30 de formaţii vor urca pe cele două scene amplasate în Piaţa 25 Octobmrie şi în pasajul Corneliu Coposu.

“Pentru anul 2023 dorim să ridicăm şi mai mult calitatea evenimentului şi să redăm spiritul sărbătorii chiar din primii ani, când Zilele Oraşului a fost un eveniment unic în zona de nord vest a ţării. Am invitat 12 artişti top, de pop şi dance, apreciaţi la nivel naţional. Vor fi 12 puncte de deservire sucuri şi băuturi, 30 de formaţii vor urca pe cele două scene pe parcusul celor trei zile şi nu în ultimul rând aşteptăm 50 de comercianţi care vor fi selectaţi de o comisie specială. Aşteptăm peste 100.000 de participanţi în cele trei zile ale evenimentului..”, a spus primarul.

Vor concerta Irina Rimes, Carla’s Dreams, Andia, Halott Penz, Shift, Direcţia 5, Edda, Holograf.

“Ne dorim să fie un eveniment civilizat, fără hamsii şi chestii care genereală prea mult fum, ca să fie plăcut, toţi comercianţii vor trebui să aibă o atenţie crescută pentru curăţenie, standuri. Aşa cum vedem, în fiecare an aceste standuri sunt mai frumoase, mai primitoare”, a spus Kereskenyi.

Comcercianţii se pot înscrie până în 10 mai aici.

Vom reveni cu programul detaliat…

7 comentarii

  1. Anonim Răspunde

    Să meargă aia care au ajuns in funcții fără nici o diplomă și fără nici un merit.
    Rusine că in SM mai sunt oameni care ocupa funcții fără nici un merit și se cred maee organizatori.
    Acest lucru ne se referă la primar!

  2. Mae Răspunde

    Dapoi triculori nu mai canta nimeni? Nici cu mine? Bem ceva zeama, si dam tonul la imn. Triculorii.

  3. Kuka Răspunde

    Slab!
    Dacă aduceți Edda, pentru iubitorii rockului pe limba maghiară, MUSAI trebuie și o formație de calibru asemănător, de limbă română!!
    Sper că nu la Holograf v-ați gândit, că ăla este echivalentul lui Csoré Béla!

  4. Sandra Răspunde

    MA, BUCURATI-VA CA ESTE ZIUA ORASULUI ! DACA ESTE..DE CE ESTE..DACA NU ESTE..DE CE NU ESTE! MACAR 3 ZILE MAI UITA LUMEA DE RUTINA DE ZI CU ZI, TINERII AU UNDE SA IASA..CE CONTEAZA CINE O ORGANIZEAZA..? SA VINA SI COTABITA SAU CORINA CHIRIAC..MACAR E SARBATOAREA ORASULUI! ATATA..ZGOMOT PENTRU NIMIC!

    • Kuka Răspunde

      Dacă vrei bâlci, te duci la oricare dintre numeroasele zile ale comunei/orașului și ai parte de așa ceva!
      Dar se presupune că noi suntem capitală de județ, avem pretenții! Nu ne mai mulțumim cu toate țoapele care-și arată țâțele și bulanele pe scenă și fac playback, că de-ar porni microfonul, s-ar umple piața de sânge din urechile tuturor!

      • bigbrother Răspunde

        @Kuka, doar că amatorii de astfel de senzații tari gen sindrofia pseudoculturală zilele lui pește prăjit exact asta doresc. Cred că sunt 20 de ani de când nu mi-am riscat integritatea corporală sau sănătatea și nu m-am dus la evenimente. Dar asistații sociali de pe Ostrovului care dau grosul amatorilor de astfel de …. nu lipsesc. Te păcălești singur spunând că noi ca și reședință de județ merităm ceva mai de calitate. În rest sunt de acord cu tine, inclusiv cu playback-ul. Dacă asta vrea să însemne cultura pe care o consumăm (și nu e vorba de un eveniment sporadic ci de ani de zile se repetă același scenariu) atunci mă autoproclam neconsumator de astfel de mizerii. Mă car pe partea maghiară au încercat să aducă mai ceva de Doamne ajută dar restul e jale mare! E un mare BÎLCI și atât!

    • Kira Elisa Răspunde

      Aveți foarte mare dreptate! Oamenii ăștia sunt atât de nemulțumitori, dacă nu le place să nu meargă la festival și gata. Să-și vadă de treaba lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.