PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Convoi militar uriaș, filmat în drum spre Satu Mare

Un convoi militar uriaș a fost filmat astăzi, marți, 25 aprilie, în zona localității Valea lui Mihai, în timp ce se îndrepta spre județul Satu Mare. 

Sute de militari cu zeci de mijloace tehnice se îndreaptă spre județul Satu Mare, după care vor merge în Polonia, acolo unde va avea loc un exercițiu multinațional, informează Ministerul Apărării Naționale.

,,Mulțumim tuturor participanților la trafic pentru înțelegerea acordată ieri și azi în realizarea cu succes a deplasării tehnicii militare din Craiova și Iași către Satu Mare. Cele două trasee de deplasare a tehnicii până la ieșirea din țară sunt: Craiova – Drobeta-Turnu Severin – Timișoara – Arad – Satu Mare, respectiv Iași-Pașcani-Gura Humorului-Vatra Dornei-Prundu Bîrgăului – Bistrița – Dej – Baia Mare – Satu Mare”, informează MApN, pe pagina de Facebook a instituției.

Peste 400 de militari, cu aproximativ 60 de mijloace tehnice, din cadrul Batalionului 151 Infanterie ,,Războieni” din Iași și Batalionului 26 Infanterie „Neagoe Basarab” din Craiova vor participa la exercițiul multinațional ,,Anakonda 23”, ce va avea loc în Polonia, în perioada 28 aprilie – 18 mai.

Convoi militar uriaș, în drum spre Satu Mare:

Postarea Ministerului Apărării Naționale: