Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

VIDEO. Convoi militar uriaș, filmat în drum spre Satu Mare

Un convoi militar uriaș a fost filmat astăzi, marți, 25 aprilie, în zona localității Valea lui Mihai, în timp ce se îndrepta spre județul Satu Mare. 

Sute de militari cu zeci de mijloace tehnice se îndreaptă spre județul Satu Mare, după care vor merge în Polonia, acolo unde va avea loc un exercițiu multinațional, informează Ministerul Apărării Naționale.

,,Mulțumim tuturor participanților la trafic pentru înțelegerea acordată ieri și azi în realizarea cu succes a deplasării tehnicii militare din Craiova și Iași către Satu Mare. Cele două trasee de deplasare a tehnicii până la ieșirea din țară sunt: Craiova – Drobeta-Turnu Severin – Timișoara – Arad – Satu Mare, respectiv Iași-Pașcani-Gura Humorului-Vatra Dornei-Prundu Bîrgăului – Bistrița – Dej – Baia Mare – Satu Mare”, informează MApN, pe pagina de Facebook a instituției.

Peste 400 de militari, cu aproximativ 60 de mijloace tehnice, din cadrul Batalionului 151 Infanterie ,,Războieni” din Iași și Batalionului 26 Infanterie „Neagoe Basarab” din Craiova vor participa la exercițiul multinațional ,,Anakonda 23”, ce va avea loc în Polonia, în perioada 28 aprilie – 18 mai.

Convoi militar uriaș, în drum spre Satu Mare:

Postarea Ministerului Apărării Naționale:

 

51 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Cu trenul nu era mai…. hmmm nu. Nu era mai rapid. Bine ca avem motorina si benzina in plus.

    • Fasz Răspunde

      Au tăiat digul să nu poată trece convoiul. Oricum am observat în secțiune vestigii ale culturii geto-dacice, cărămizi, poate cuptoare, poate mai sunt și altele, trebuie arborat drapelul

  2. Vlad Tepes Răspunde

    Interesant. Convoiul descris venea de la Valea lui Mihai spre Satu Mare.
    Azi la ora 17.00, un convoi asemanator trecea pe centura, chiar pe podul de peste Somes, spre aeroport…
    Nu ar avea logica sa fi fost acelasi convoi !
    Ceva miroase a putregai in politica romaneasca.
    Parca ne-o cautam cu luminarea…

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Erau la o plimbare și poate tu i-ai văzut întorcându-se la bază? Sau poate au pierdut ceva pe drum și căutau? Că la ce armată plină cu generali doctori în gestionare cazarmament avem nu m-aș mira.

  3. Solei Man Răspunde

    Atacăm Ungaria?!

    • Malus Răspunde

      Da… mutăm granița pe Tisa, unde trebuia sa fie… 😁

      • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

        Nu mai consuma etnobotanice că vezi că te termină. Și nu te mai uita la pericol spre vest că nu de acolo vine. Încă nu te-ai prins? În rest se poatespune că ești un bou cu diplomă de absolvire summa cum laudae. Adică idiot de serviciu. Aialaltă graniță nu vrei să muți pe Nistru? Acolo să te văd gagiule!

        • Poopie Răspunde

          Hei, borat, cel mai periculos este vecinul de la vest, mai periculos decât decât oricare dintre vecinii noștri!
          Nici un alt vecin nu are pretenții teritoriale de la noi!
          Nici un alt stat vecin nu plătește oameni care să destabilizeze situația politico-economică a României!

          • De aici înțelege fiecare ce vrea

            @Poopie, calmează-te man că nu au defel capacitate pentru așa ceva. Nici tu nu ar trebui să consumi atâta. Tu auzi ce spui? Lasă să vezi ce va fi la sfârșit de conflict să te văd că te vei minuna ce pretenții vor avea vecinii de la nord dacă scapă. Să vezi tu atunci că nici cu scara pompierilor nu le vei ajunge la nas. Iar dacă tu zici că investițiile vecinilo90r în economia noastră ne destabilizează înseamnă că nu vrei să lucri. Au făcut ditamai fabrica de nutrețuri în Transilvania că noi nu eram în stare de asta. Asta să te preocupe că nu suntem în stare să facem nimic și alții ne fac treaba noastră. E de toată jena,p@ță mică. Numai gura de noi. Apoi dacă ar fi ceva să vezi cum fug cu toții pe arătură. Ungurii pur și simplu nu-i pricep pe români și lucruri care la ei sunt normale aici inflamează spiritele. Iar tu ca și mulți alții visați conflicte inexistente că altfel nu vă puteți justifica pita.

          • Poopie

            Io-s calm prietene, asta este realitatea care pe voi vă deranjează la culme!

          • De aici înțelege fiecare ce vrea

            @Poopie, ocupă-te de probleme reale. Ungurii chiar dacă ar vrea să facă ceva nu au șanse că i-ar taxa inclusiv UE și NATO pentru asta. partea asta a Europei încă nu este țara lui Papură Vodă cum e mai la est unde nici tratatele internaționale semnate nu se mai respectă. Consumă-ți energia pe ceva real și util.

          • Relegus

            Hei barát…apoi romania nu are pretentii teritoriale asupra Bucovina de Nord?asupra Budjak?asupra Moldova? Dapoi asta ce? Nu irredentism? Sau la voi se numeste patriotism?

      • Dixie Răspunde

        Da stim dpa voi si Universul este romania ,sau Dumnezeul…. 😂😂😂
        Mamaliga nu explodeaza😂😂😂

        • Decebalus per Scorillo Răspunde

          Dar fermentează la greu. E foarte mare frustrarea și incultura în societate dar le e rușine să recunoască. De aia au priză la noi maneliștii sau alți subculturiști, influenceri sau frații Tate. Este un fel de selecție a societății că dacă nu ar avea priză la public fii sigur că ar dispărea cu toții. Dar la majoritatea asta le trebuie că asta le place. Pâine și circ. Dar cum treci de graniță indiferent de direcție toată optica, toată mentalitatea lor se prăbușește brusc în nici 10 metri cum nu mai respiră ozon dacic. Dar în loc să vă ofticați careva mai bine ați face să vă preocupați de chestii importante că deja când te duci în afară ți-e jenă să zici că ești român. Și pentru asta nu vesticii sunt de vină.

  4. vadimT Răspunde

    au dormit langa Drexi. Dimineata au si plecat mai departe. De fapt tara nastra este deja vanduta, numai chiriasi suntem aici. Odata vor veni stapanii, care pana atunci ne jupuie de vii.
    Si Ucraina e a altora, jumate e a americanilor, nu de geaba le dau arme.

    • Poopie Răspunde

      Și noi le-am dat arme, și britanicii la fel francezii, canadienii, turcii și multe alte țări democratice! Așa se comportă un vecin bun, când vede pe vecinul său atacat mișelește de un criminal!
      Dar voi habar nu aveți, voi sunteți profitori! Abia așteptați să fie scandal ca să puteți emite pretenții teritoriale asupra bietului vecin lovit!
      Neam de lași și kurve! 🤢🤢🤮🤮

  5. Sile Răspunde

    Romanii dorm ca de obicei si accepta toate mizeriile.Ne place sa fim sclavii tuturor! Dormi linistita ROMANIA..NATO lucreaza pentru tine pana o sa ajungi strain sau omorat pe propriul pamant!

    • Poopie Răspunde

      Fiu de kurvă, informează-te înainte de a de iță prostii!
      Dacă nu îți convine, marș acasă în pustă!

      • Jan Răspunde

        Az anyad retkes kurva picsaja te Poopie. Nyelt volna le anyad te retkes geci!

        • Poopie Răspunde

          Fiu de kurvă, vorbește românește, dacă vrei să fii înțeles, că ești în România și pe un site românesc, limba oficială este limba română!

          • Jan

            Anyad nem romanul szopik te kurva!

          • Poopie

            Janoska, fiu de cățea, ce tot latri ca un câine turbat? Vezi să nu cheme careva ecarisajul să te eutanasieze!

        • Laci valahu Răspunde

          Asta o fost faină 😀 👍

    • H&R Răspunde

      FUGITI MAAAAAAAA GUNOAIE DE SATMARENI CA VINE BOMBA LUI PUTIN PE VOI MAAAAAAAAAA CACATI LA CUR MAAAAAAA

  6. Sandra Răspunde

    Zelenski e un mafiot..Fiasco-ul privind livrările de cereale arată antagonismul profund între statele membre ale UE – în special din Est – și politicile Comisiei Europene. UE încearcă să mențină războiul cu orice preț, găsind încă 100 de milioane de euro, săptămâna trecută, pentru a compensa fermierii – și va merge până la a cumpăra cereale considerate periculoase pentru consumul de către om sau animale.Ce altceva – în afară de cerealele de calitate îndoielnică – a mai fost tranzitat prin această rută terestră către Europa și în alte părți nu se știe.Mesajul lui către președintele ucrainean – după cum mi-a spus un oficial de informații care cunoaște direct despre întâlnire –, a fost dintr-un film despre mafie din anii ‘50. Generalii de rang înalt și oficialii guvernamentali de la Kiev erau supărați de ceea ce au constatat a fi lăcomia lui Zelenski, așa că Burns i-a spus asta președintelui ucrainean, întrucât „și-a însușit o parte mai mare din banii furați decât cea pe care o iau generalii”.Iar noi fraierii suportam consecintele…pe toate planurile!Mai votati-i pe cei care le fac jocurile!

  7. Poopie Răspunde

    Hei, borat, cel mai periculos este vecinul de la vest, mai periculos decât decât oricare dintre vecinii noștri!
    Nici un alt vecin nu are pretenții teritoriale de la noi!
    Nici un alt stat vecin nu plătește oameni care să destabilizeze situația politico-economică a României!

    • Jan Răspunde

      Sugi cariciul Poopie! Esti prost gramada singur Poopie. Nu cred ca retine asta singurul tau neuron Poopie.

      • Poopie Răspunde

        Te-a învățat prost mă-ta!
        Nu toată lumea practică suptul caricului cum face ea!
        Dar tu ești liber să o faci!

        • Poopie Răspunde

          Dacă nu am argumente înjur ca birjarul. E fain nu? Că la mine așa se face și acum.

    • Poopie Răspunde

      Sunt doar un troll borât.

      • Jan Răspunde

        Pentru asta esti platit bugetarul pwlii? Atunci bine. Baga mare si tare ca imediat poti astepta pensia la 45 de anisori.

        • Poopie Răspunde

          Sunt doar un troll borât.

        • Poopie Răspunde

          Lasa ma Jan. Muma mea m-a trantit de perete imediat dupa ce am iesit din barlog. Din cauza asta sunt atat de prost.

        • Valahu Răspunde

          Iar s-o aprins baliga in avortonii Ciocciolinei? Mars in Asia curve migratoare!

          • Poopie

            Fermentează mămăliga de zici că-i balegă stătută. Marș la stână cu ei că vine sâmbra acuși! Liniște măi odată. Că văd că ați descoperit netul și cum de aveți constipație ori durere de burtă de durere scrieți tâmpenii.

          • Poopie

            Marș în pusta Asiatică, migratorule!

          • Poopie

            Iar vorbesc singur. Aia e baiul că atâtea nickuri am că nu le mai țin minte și am ajuns să mă și cert singur.

  8. Pavel Răspunde

    Vine războiului…… mulțumiți lui Zelenschii !!!!

  9. boby Răspunde

    Din cauza lui zelenski noi tare mult o să suferim de acum încolo.

  10. bigbrother Răspunde

    Convoaiele miltare am înțeles că erau în deplasare către Polonia pentru că participă la un execrițiu militar NATO. Ăștia care deja vedeți unguri peste tot și băgați prostiile voastre bine învățate (am vrut să zic îndoctrinate) indiferent despre subiect ar fi cazul să vă tratați, dar urgeeent. Condoleanțe familiilor voastre că trebuie să vă suporte.

    • Kuka Răspunde

      Lasă-i să se panicheze, îs doar 2-3 care tot fac scandal cu nickuri diferite, se vede după cum scriu!

  11. H&R Răspunde

    FUGITI MAAAAAAAA GUNOAIE DE SATMARENI CA VINE BOMBA LUI PUTIN PE VOI MAAAAAAAAAA CACATI LA CUR MAAAAAAA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.