PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Ce trupe doriți pentru Zilele Orașului 2024? Organizatorii aşteaptă propunerile sătmărenilor

Ce trupe doriți pentru Zilele Orașului 2024? Concerte, show de flăcări și foc de artificii de zi spectaculos. Timp de trei zile, sătmărenii au sărbătorit cea de-a 25-a ediție a Zilelor Orașului Satu Mare.

Zilele Orașului Satu Mare, eveniment organizat de Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural G.M. Zamfirescu reprezintă un moment special pentru comunitatea sătmăreană, o sărbătoare de care ne bucurăm împreună, de la mic, la mare. Evenimentul din acest an a fost de cea mai înaltă calitate, programele și serviciile oferite fiind apreciate de sătmăreni și nu numai.

Video – prima zi: https://fb.watch/kRpFdvBdDE/

Video – a doua zi: https://fb.watch/kRpCI4kHzY/

Video – a treia zi: https://fb.watch/kRpxmVTr4Y/

Așteptăm cu interes opiniile și sugestiile referitoare la trupele pe care doriți să le vedeți în cadrul evenimentului Zilele Orașului 2024. Suntem interesați de părerea și propunerile comunității sătmărene și ale publicului.

Vă invităm să completați un formular special creat în acest sens, care ne oferă posibilitatea de a centraliza toate dorințele și propunerile dumneavoastră. Formularul poate fi accesat prin intermediul acestui link: https://infosm.ro/i/SondajZO

Vă mulțumim sincer pentru participarea și susținerea dumneavoastră la Zilele Orașului Satu Mare! Mulțumim sponsorilor noștri, fără contribuția lor evenimentul nu ar fi fost posibil: Ciuc Premium, Catena, Kärcher Center, Coca Cola, Barta Ati, Apă Oaș. Mulțumim co-organizatorilor, partenerilor și voluntarilor noștrii pentru sacrificiul depus pentru creșterea calității evenimentului. Împreună dăm culoare orașului!

Sursa: Centrul Cultural GMZ