Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Ce trupe doriți pentru Zilele Orașului 2024? Organizatorii aşteaptă propunerile sătmărenilor

Ce trupe doriți pentru Zilele Orașului 2024? Concerte, show de flăcări și foc de artificii de zi spectaculos. Timp de trei zile, sătmărenii au sărbătorit cea de-a 25-a ediție a Zilelor Orașului Satu Mare.

Zilele Orașului Satu Mare, eveniment organizat de Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural G.M. Zamfirescu reprezintă un moment special pentru comunitatea sătmăreană, o sărbătoare de care ne bucurăm împreună, de la mic, la mare. Evenimentul din acest an a fost de cea mai înaltă calitate, programele și serviciile oferite fiind apreciate de sătmăreni și nu numai.

Video – prima zi: https://fb.watch/kRpFdvBdDE/

Video – a doua zi: https://fb.watch/kRpCI4kHzY/

Video – a treia zi: https://fb.watch/kRpxmVTr4Y/

Așteptăm cu interes opiniile și sugestiile referitoare la trupele pe care doriți să le vedeți în cadrul evenimentului Zilele Orașului 2024. Suntem interesați de părerea și propunerile comunității sătmărene și ale publicului.

Vă invităm să completați un formular special creat în acest sens, care ne oferă posibilitatea de a centraliza toate dorințele și propunerile dumneavoastră. Formularul poate fi accesat prin intermediul acestui link: https://infosm.ro/i/SondajZO

Vă mulțumim sincer pentru participarea și susținerea dumneavoastră la Zilele Orașului Satu Mare! Mulțumim sponsorilor noștri, fără contribuția lor evenimentul nu ar fi fost posibil: Ciuc Premium, Catena, Kärcher Center, Coca Cola, Barta Ati, Apă Oaș. Mulțumim co-organizatorilor, partenerilor și voluntarilor noștrii pentru sacrificiul depus pentru creșterea calității evenimentului. Împreună dăm culoare orașului!

Sursa: Centrul Cultural GMZ

21 comentarii

  1. bigbrother Răspunde

    Normal și într-o țară normală ar trebui (nu acum-acum dar nu peste mult timp) să se prezinte bilanțul economic al zilelor. Cât a costat, cât s-a încasat etc. Așa simplu. Asta ca să știe cei care vă răspund la chestionar cam cât este disponibil aproximativ și la anul. Că altfel vă treziți cu propuneri la bășcălie gen AC/DC și veți zice atunci că unii răspund la mișto. Acești artiști costă. Consumatorul-spectator de rând de unde să știe ce sumă este disponibilă din parte primăriei dacă datele nu sunt publice. Este cumva secret de stat? Și sponsorizările idem, că mă gândesc multe onorarii au fost achitate direct de sponsori și nu de primărie.

  2. Furdui Iancu Răspunde

    EDDA

    • Moț Răspunde

      Bă fraiere tu să nu-ți bați joc de marele maestru și artist Furdui Iancu !

      • Mai cu moț Răspunde

        Da, da, că e apanajul său să-și bată femeia! Mare artist i-auzi tu.

        • Unu Răspunde

          Total fals !!! Nu este adevărat !

          • Doi

            Lasă tu. Bine copchile? Că cei din branșă ar putea povesti multe dar ca să vezi și aici funcționează omerta. Că fiecare are câte ceva putred pe după ureche. De aia.

        • ama Răspunde

          Ar fii foarte frumos sa vina Cargo, tuturor le ar placea

  3. Unu Răspunde

    Or fi unii dar ăsta nu-i de ăla. Cunosc foarte bine persoana și familia, nu e cazul.

  4. micutu Răspunde

    trupe ca DIICOT, SIE, SRI, s.a. mascati

  5. Gheorghe Răspunde

    Amu dacă tot mă(ne) întrebaț ce trupe vrem io zâc ca ar hi tare fain sa vina doua trupe și un trupoi.Trupa tri coceni din romamia și trupa doi coceni din ungaria iar ca surplus sa vina trio ram-tam-tam și împreună să cânťe și sa hie o bucurie mare mare între rumâni și hunguri,cum nu s-o mai văzut ďe când îi lumè lume.Să moară de ciuda tăț politicienii care ñe vor invrăjbiți,și cei de la udmr,și cei de la haud,și de la psd ori pnl sau usr sau jobbik……mă da sa nu mai poată sa ñe dezlege din lanțul de iubire româno-ungar…..mă da ce bine ar hi…..
    Și sa cânte toți,,treceți batalioane române Carpații și ceilalți sa cânte ozo seip,ozo seip” și sa vina și doamna aia a lor faină,care o fost de rusalii,nu știu cum o chiamă ce zice ca-i președinta la hungaria(da nu ii ca no lasă horban)și sa joace cu mălai mare johanis care zâce ca-i președinte la rumâni(da nu ii ca nu-l duce capu) și sa facem o horă mare de sa se oprească razbelul din ucraina văzând atâta iubire între romani și unguri….voi nu vreți?

  6. Mihaita Piticu' Răspunde

    Nu mai dorim zilele orasului, oricum preturile is exorbitante la mancare si ii plin de talhari ….

  7. Gheorghe Răspunde

    No fost scump mai vere ca dacă era scump nu vindeam tot.Am fost nevoiți sa scotocit toate combinele frigorifice cu carne de mici rămasă de vreo câțiva ani și cotlete vechi sa le scoatem la vânzare.S-a mâncat s-a băut și lumea s-a simțit bine,ce să zic?Oamenii sunt înțelegători cu noi ăștia care vindem toate căcatutile cumpăra fiecare câte ceva,numai cârcotașii și frustrații fac nazuri.Bravo sătmărenilor,romani,unguri și alte naționalități voi dați dovada de solidaritate cu autoritățile alese în mod democratic sa ne conducă destinele spre un happy-end!!Deja ne pregătim pentru la anul când vom fi ce am fost și încă mai mult.S-a meritat toată truda,a câștigat toată lumea din aceste sărbători ale orașului….apropo avem de gând sa cerem sa se facă lunar zilele orașului.O sa vorbim cu gabor&co și găsește el motive de sărbătorit.

    • Realitatea SM Răspunde

      Da’ zi și pe aia că ce fain s- umplut matzele de la resturile comercializabile! Și faine indigestie ne-am tras așe pe bune! Și ne mai plângem că nu avem bani când weekendul ăsta vine iară un chef nou apoi iară alta cu La Dâmburi???? Că o fo’ niște pretzuri tată că zici că ți-ai făcut sejurul pe Costa Brava! Scuze, cred că acolo era mai ieftin.

  8. Gheorghe Răspunde

    Lumea are bani și asta nu-i rău deloc.Fiecare cheltuie pe ce vrea mușchiul lui fesier.

  9. ama Răspunde

    Îl vrem pe Puya neaparat

  10. Alexandra Gaal Răspunde

    3 sud est
    B.U.G Mafia
    Cargo
    Edda

  11. Alexandra Gaal Răspunde

    Cheloo
    Parazitii

  12. Alexandra Gaal Răspunde

    Carlas Dreams

  13. Opincarul Răspunde

    Oricine să vină, mai puțin Kereskenyi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.