PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Cine este Dan Ursa, sătmăreanul care a câștigat 100.000 de euro la Survivor Romania

Dan Ursa este marele câştigător al concursului Survivor România 2023 şi a fost unul dintre cei 12 războinici care au luptat pentru marele premiu. Timp de cinci luni acesta a stat în jungla din Republica Dominicană.

Câștigătorul Survivor România 2023, Dan Ursa, este un bărbat de 40 de ani, de origine din Tășnad, dar care trăiește în Cluj, alături de soția și de fiica sa. Acesta are 40 de ani și este director zonal de vânzări.

„Sunt mândru de mine și de toți susținătorii mei. Da, am încredere în mine. Asta simt”, a spus marele câștigător când i s-a înmânat trofeul Survivor România 2023 și cecul în valoare de 100.000 de euro.

Eperiența de la Survivor Romania 2023

Dan Ursa este pasionat de călătorii, tirul cu arcul, sporturi de iarnă, echitaţie, scuba diving. El a făcut mai mutle călătorii în zone diferite. De-a lungul timpului a stat cu tribul Massai în Egipt, a călătorit în Thailanda, Turcia, Bangkok sau Zanzibar.

„Întotdeauna am pornit cu frica de a nu dezamăgi, și aici mă refer la familia de acasă. Pentru ei am să lupt cât am să pot de mult. Pentru a menține calitățile fizice este nevoie de un psihic foarte puternic. Cred că proporția este în favoarea psihicului”, a spus Dan Ursa la testimonialele Survivor.

Pe parcursul competiţiei el şi-a câştigat o mulţime de fani, în special acasă, la Tăşnad.