Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Cine este Dan Ursa, sătmăreanul care a câștigat 100.000 de euro la Survivor Romania

Dan Ursa este marele câştigător al concursului Survivor România 2023 şi a fost unul dintre cei 12 războinici care au luptat pentru marele premiu. Timp de cinci luni acesta a stat în jungla din Republica Dominicană.

Câștigătorul Survivor România 2023, Dan Ursa, este un bărbat de 40 de ani, de origine din Tășnad, dar care trăiește în Cluj, alături de soția și de fiica sa. Acesta are 40 de ani și este director zonal de vânzări.

„Sunt mândru de mine și de toți susținătorii mei. Da, am încredere în mine. Asta simt”, a spus marele câștigător când i s-a înmânat trofeul Survivor România 2023 și cecul în valoare de 100.000 de euro.

Eperiența de la Survivor Romania 2023

Dan Ursa este pasionat de călătorii, tirul cu arcul, sporturi de iarnă, echitaţie, scuba diving. El a făcut mai mutle călătorii în zone diferite. De-a lungul timpului a stat cu tribul Massai în Egipt, a călătorit în Thailanda, Turcia, Bangkok sau Zanzibar.

„Întotdeauna am pornit cu frica de a nu dezamăgi, și aici mă refer la familia de acasă. Pentru ei am să lupt cât am să pot de mult. Pentru a menține calitățile fizice este nevoie de un psihic foarte puternic. Cred că proporția este în favoarea psihicului”, a spus Dan Ursa la testimonialele Survivor.

Pe parcursul competiţiei el şi-a câştigat o mulţime de fani, în special acasă, la Tăşnad.

 

7 comentarii

  1. Gheo Răspunde

    Și findcă este un om de afaceri prosper bani vor fii donați jud. Satu Mare pentru renovarea secției de proști.

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      😲😅😂🤣😆. Știi că ești glumeț, nu?

  2. Beny Kira Răspunde

    Din păcate locuiește in Cluj

  3. G.. Răspunde

    Era la ironie!

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Mda. Dar ce-mi mai “plac” ăștia care când se angajează într-o chestie de asta imediat își “descoperă” rădăcinile intenționat uitate numai să-lvotezi. Că dacă după aia uită definitiv de noi ce-i poți face. Ăștia care-l aplaudați mai sugeți o ceapă. Fraier scrie la voi pe frunte.

  4. Ion ion Răspunde

    Felicitări !

  5. Gheorghe Răspunde

    Bravo Dan Ursa,felicitări pentru ceea ce ai realizat.Ai demonstrat ca deși nu faci sport de performanta,deși ești mai plinuț(la inceput)dacă ai multa ambiție și un comportament fair-play reușești în ciuda faptului ca te bati cu unii mai pregătiți din punct de vedere sportiv decat tine.Restul sunt can-can-uri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.