PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Eleva dispărută din Satu Mare a fost găsită în județul Vâlcea de polițiști

Eleva din municipiul Satu Mare care a fost dată dispărută, marți, 16 mai, a fost găsită în județul Vâlcea de polițiști. Deocamdată, nu se știe cum a ajuns adolescenta acolo și care este motivul dispariției sale.

Donca Maria Alexandra este elevă în clasa a X-a la Liceul Nicolae Steinhardt. Ea a plecat marţi la şcoală, iar după ce a terminat cursurile nu s-a mai întors acasă. Mama ei a anunţat poliţia. Fata a fost găsită în cursul zilei de astăzi, în județul Vâlcea cu ajutorul Poliției.

Ce spune Poliția:

La data de 16 mai, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre faptul că o minoră de 16 ani s-ar fi deplasat către unitatea de învățământ la care este elevă și nu ar mai fi revenit la domiciliu.

În urma desfășurării activităților informativ-operative specifice, polițiștii ar fi identificat minora dispărută, în județul Vâlcea. Minora nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Activitatea polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare nu a beneficiat de sprijinul Serviciului de Telecomunicații Speciale, ci de colaborarea cu polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.