Ultima actualizare: azi, 21:44

Locale

Eleva dispărută din Satu Mare a fost găsită în județul Vâlcea de polițiști

Eleva din municipiul Satu Mare care a fost dată dispărută, marți, 16 mai, a fost găsită în județul Vâlcea de polițiști. Deocamdată, nu se știe cum a ajuns adolescenta acolo și care este motivul dispariției sale.

Donca Maria Alexandra este elevă în clasa a X-a la Liceul Nicolae Steinhardt. Ea a plecat marţi la şcoală, iar după ce a terminat cursurile nu s-a mai întors acasă. Mama ei a anunţat poliţia. Fata a fost găsită în cursul zilei de astăzi, în județul Vâlcea cu ajutorul Poliției.

Ce spune Poliția:

La data de 16 mai, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre faptul că o minoră de 16 ani s-ar fi deplasat către unitatea de învățământ la care este elevă și nu ar mai fi revenit la domiciliu.

În urma desfășurării activităților informativ-operative specifice, polițiștii ar fi identificat minora dispărută, în județul Vâlcea. Minora nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Activitatea polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare nu a beneficiat de sprijinul Serviciului de Telecomunicații Speciale, ci de colaborarea cu polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

3 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Altă bivoliță. A mers după pu..

  2. Pop Ioan Răspunde

    A dorit o partida de amor….

  3. Adriana Răspunde

    Fata asta nu a mers singura, a mers impreuna cu un coleg. Sigur au planuit ceva. Se zvoneste si ca au avut 2000 de lei la ei, sper ca politia sa ancheteze si sa afle tot, eu spun doar ce am auzit. Ar trebui sa aveti grija de ei, au probleme mintale si nu trebuie lasati liberi. Pot chiar sa cominta o crima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.