PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Designerul Ana Maria Ullmann și-a lansat colecția de haine pentru femei

După o absență de aproximativ opt ani din peisajul modei locale, designerul Ana Maria Ullmann și-a lansat, aseară, colecția de haine pentru femei intitulată “Pușa”, revenind astfel în forță cu noi modele, texturi și detalii caracteristice stilului propriu.

Într-o atmosferă plină de eleganță și rafinament, găzduită de restaurantul Veneția, în aceeași idee de “Noutăți din atelier”, Ana Maria a cucerit inimile publicului obținând recunoașterea pe care o merită. Creații pline de personalitate au răsfățat privirile auditoriului, Ana Maria Ullmann demonstrând încă odată puterea interioara feminină, dragostea și pasiunea pentru munca sa.

Cu o abordare creativă și stil distinctiv, colecția proaspăt lansată reflectă personalitatea unică a designerului și viziunea sa asupra modei contemporane. Fiecare piesă creată și prezentată este o combinație elegantă între croiuri sofisticate din materiale de calitate, detalii rafinate, broderii manuale, imprimeuri cu mărgele de sticlă, reușind să creeze o linie vestimentară care îmbină în mod armonios eleganța clasică cu influențe moderne, oferind în același timp o varietate de opțiuni pentru orice gust și ocazie.

Colecția cu ținute casual, cocktail și de seară a surprins prin paleta sa cromatică jucăușă și diversificată, oferind nuanțe vibrante și culori subtile. Ana Maria a ales cu grijă fiecare nuanță și design pentru a evidenția caracterul personal dar și grandoarea fiecărei piese pusă în valoare prin intermediul unui spectacol captivant.

Prin abordarea unică, designerul Ana Maria Ullmann a reușit să creeze un univers al modei în care fiecare femeie isi poate găsi expresia propriei personalități!