Ultima actualizare: azi, 09:22

Locale

FOTO. Designerul Ana Maria Ullmann și-a lansat colecția de haine pentru femei

După o absență de aproximativ opt ani din peisajul modei locale, designerul Ana Maria Ullmann și-a lansat, aseară, colecția de haine pentru femei intitulată “Pușa”, revenind astfel în forță cu noi modele, texturi și detalii caracteristice stilului propriu.

Într-o atmosferă plină de eleganță și rafinament, găzduită de restaurantul Veneția, în aceeași idee de “Noutăți din atelier”, Ana Maria a cucerit inimile publicului obținând recunoașterea pe care o merită. Creații pline de personalitate au răsfățat privirile auditoriului, Ana Maria Ullmann demonstrând încă odată puterea interioara feminină, dragostea și pasiunea pentru munca sa.

Cu o abordare creativă și stil distinctiv, colecția proaspăt lansată reflectă personalitatea unică a designerului și viziunea sa asupra modei contemporane. Fiecare piesă creată și prezentată este o combinație elegantă între croiuri sofisticate din materiale de calitate, detalii rafinate, broderii manuale, imprimeuri cu mărgele de sticlă, reușind să creeze o linie vestimentară care îmbină în mod armonios eleganța clasică cu influențe moderne, oferind în același timp o varietate de opțiuni pentru orice gust și ocazie.

Colecția cu ținute casual, cocktail și de seară a surprins prin paleta sa cromatică jucăușă și diversificată, oferind nuanțe vibrante și culori subtile. Ana Maria a ales cu grijă fiecare nuanță și design pentru a evidenția caracterul personal dar și grandoarea fiecărei piese pusă în valoare prin intermediul unui spectacol captivant.

Prin abordarea unică, designerul Ana Maria Ullmann a reușit să creeze un univers al modei în care fiecare femeie isi poate găsi expresia propriei personalități!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.