PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Primul partid din Satu Mare care anunță că susține greva profesorilor

Forța Dreptei este primul partid din Satu Mare care anunță că susține greva profesorilor. Anunțul a fost făcut de președintele Forța Dreptei Satu Mare, Ștefan Cordaș, într-o postare pe Facebook.

,,Forța Dreptei Satu Mare susține cu toata puterea revendicarile profesorilor, de altfel întru totul legitime! Sper că sunt și in asentimentul colegilor la nivel național din Forța Dreptei. Nu am vrut să politizez aceasta drama a profesorilor, dar deja s-a trecut de linia roșie ! Avem cu toții copii, știm ce inseamna un proces educațional de calitate…. cadrele didactice nemotivate nu pot aduce plus valoare copiilor noștri! Ei trebuie să aibă mintea limpede la clasă, fara a avea grija zilei de mâine !

Ceea ce face struțo-cămila PSDNL este cinic – creează un stigmat impotriva profesorilor in societate…. se vrea ca celelalte clase sociale să-i repudieze pe cei care nu mai suportă bataia de joc și lipsurile in care traiesc! Acesta este motivul pentru care am decis să nu mai stau deoparte și să sprijin cu toată FORȚA mea aceste demersuri legitime ale profesorilor ! NUMAI IMPREUNA PUTEM REUSI ! FORȚA FIE CU NOI!”