Ultima actualizare: azi, 11:58

Locale

Primul partid din Satu Mare care anunță că susține greva profesorilor

Forța Dreptei este primul partid din Satu Mare care anunță că susține greva profesorilor. Anunțul a fost făcut de președintele Forța Dreptei Satu Mare, Ștefan Cordaș, într-o postare pe Facebook.

,,Forța Dreptei Satu Mare susține cu toata puterea revendicarile profesorilor, de altfel întru totul legitime! Sper că sunt și in asentimentul colegilor la nivel național din Forța Dreptei. Nu am vrut să politizez aceasta drama a profesorilor, dar deja s-a trecut de linia roșie ! Avem cu toții copii, știm ce inseamna un proces educațional de calitate…. cadrele didactice nemotivate nu pot aduce plus valoare copiilor noștri! Ei trebuie să aibă mintea limpede la clasă, fara a avea grija zilei de mâine !

Ceea ce face struțo-cămila PSDNL este cinic – creează un stigmat impotriva profesorilor in societate…. se vrea ca celelalte clase sociale să-i repudieze pe cei care nu mai suportă bataia de joc și lipsurile in care traiesc! Acesta este motivul pentru care am decis să nu mai stau deoparte și să sprijin cu toată FORȚA mea aceste demersuri legitime ale profesorilor ! NUMAI IMPREUNA PUTEM REUSI ! FORȚA FIE CU NOI!”


10 comentarii

  1. Feri Poker Răspunde

    “Fortza” lui sica mandolina ??? Cine kkt va baga pe voi in seama ??!!V-ati trezit voi sa fiti solidari !Ha,ha,ha !

  2. Unul Răspunde

    Chiar crezi ca platindui mai mult vor avea performanta? Va inselati !

  3. c-block Răspunde

    Dixit marea nulitate. La propriu și la kilogram.

  4. Profesor Răspunde

    Draga domnule Csordas, te rog sa termini cu publicarea de articole pana cand o sa inveti sa scrii in mod corect.Textul tau este plin de greseli gramaticale!! nu avem nevoie de un <>.

    • Decebalus per Scorillo Răspunde

      Eu aș zice puțin altfel: “Stimați copiii. Dă-l în basca mea de școală! Uitați ce analfabet sunt și totuși ce mult m-am făcut! Faceți-vă și voi politicieni că pentru asta nu trebuie multă școală. Doar disponibilitate să schimbați partidul de câte ori aveți ocazia!”
      Stimate p@letician! Degeaba te strofoci că tot nimeni nu te bagă în seamă! Apoi dacă cu asta defilează Sică de la Forța Dreptei să nu se mire că va avea mai puține voturi la alegeri decât membri cotizanți!

  5. micutu Răspunde

    fac o tentativa de publicare si la voi pt ca cealalta “ptresa”m-a moderat.
    Deci: parca dl Csordas a mai fost membru si in alt partid, dar acolo i-a cazut tambalu din mana, si atunci a zis ca se retrage din politica. Acum e presedinte de partid…. Ca tătă țara asta…

    • c-block Răspunde

      Nu știu de ce te miri cu presa cealaltă. Eu sunt blocat la ei de trei ani de când am zis că ce caută Tavi Petric la festivalul pescăresc de la Vetiș (unica ocazie când s-a ținut, de fapt o sindrofie din bani europeni). Că pur și simplu mă indispune mutra lui. Asta era în 2020 când spera să prindă un post de deputat cu partidul lui Ponta. Așa de independentă e presa noastră locală că mai bine să nici nu știm! Și totul a plecat de pe vremea lui Anderco când unii luau bani ca să publice la dictare. Plătiți așa ni din buzunar! Csordas ăsta chiar nu pricep ce vrea în afară că speră să muște ceva, un post călduț dacă se poate. Un liberal aurist devenit la forța dreptei. oare care va fi următorul? Oare mai sunt fraieri care se lasă prostiți?

  6. Lili Răspunde

    Forța să fie cu voi este din Star Wars?!

    • c-block Răspunde

      Eventual sforța. Că nu cred că s-a înțeles cu Spielberg ca să poată folosi liber în campanie propoziția. Că de află regizorul așa un proces îl încalță pe preagrăsanul ăsta că va slăbi brusc. Că tare la modă sunt procese din astea în state.

  7. H&R Răspunde

    Mai Csordas! Spune si tu lucrurile pe fata: Vrem si noi la ciolan, nimic mai mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.