PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Adrian Cozma anunță că PNL pregătește o alianță pentru Satu Mare

Deputatul Adrian Cozma, președintele PNL Satu Mare, a afiramt astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că PNL Satu Mare pregăteşte o alianță pentru Satu Mare pentru următoarele alegeri. Mai exact, el a declarat că își dorește o alianță a mai multor partide în cadrul căreia să se dezbată zece probleme ale municipiului și zece probleme ale județului pe care să le rezolve împreună toate partidele implicate în alianță.

„Partidul Național Liberal se concentrează pe ceea ce am promis, să dezvoltăm, să își îndeplinească proiectele. Vreau să le demonstrez sătmărenilor că administrațiile liberale din județul Satu Mare sunt eficiente. Dacă se poate în comunele unde fac performanță primarii PNL, dacă se poate la Oradea și se poate la Consiliul Județean Bihor, Cluj, Alba, se poate și la Satu Mare. Nepăsarea și lipsa de viziune care s-au abătut asupra municipiului și asupra județului Satu Mare este vizibilă. Suntem în coada clasamentului la orice. De fapt, suntem în fruntea clasamentului la morți infantile și morți ca urmare a bolilor cardiovasculare. Aici trebuie să vedem ce facem și aici nu mai este timp de pierdut. Voi veni cu o propunere în fața tuturor partidelor, îi voi invita pe toţi reprezentanţii partidelor politice în jurul unei mese rotunde în care să ne adunăm în jurul unui proiect. PNL Satu Mare este deschis pentru alianță și ne-o dorim, și v-o promit că o facem. Nu știu ce culoare va fi alianța, dar cu siguranță voi găsi parteneri cu care să realizăm alianța. Vom găsi zece puncte pentru municipiu și zece puncte pentru județ, pe care le vom face”, a declarat acesta.

El a mai precizat că încrederea în actul medical de sănătate din județul Satu Mare este defectuos și că va fi foarte atent la tot ceea ce înseamnă sănătate în județul Satu Mare.

„Încrederea în actul medical de sănătate din județul Satu Mare, din cauza managementului defectuos și compromis politic, este la pământ. 80% din cetățenii din județul Satu Mare, orice problemă au, se gândesc cum să fugă din Satu Mare, ceea ce nu este în regulă. Și avem medici buni, tot respectul pentru cei ce își fac meseria cu pasiune și profesionalism, fie medici, asistenți, infirmieri, am tot respectul pentru ei, însă nu este posibil să ai un manager pe care tu, Comisia, compusă prin ordinul președintelui Consiliului Județean îl respingi și a doua zi îl pui interimar. Adică tu îl respingi că nu are școală și a doua zi tu îl pui interimar. Aici voi fi foarte atent! Voi fi foarte atent pe ceea ce înseamnă sănătate pentru că de asta avem nevoie toți.

Aici ar trebui să fie un punct zero. Și va fi un punct zero anul viitor, pentru că UDMR a compromis sănătatea, a compromis conducerea Spitalului Județean, a politizat”, a declarat Adrian Cozma.