Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

VIDEO. Adrian Cozma anunță că PNL pregătește o alianță pentru Satu Mare

Deputatul Adrian Cozma, președintele PNL Satu Mare, a afiramt astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că PNL Satu Mare pregăteşte o alianță pentru Satu Mare pentru următoarele alegeri. Mai exact, el a declarat că își dorește o alianță a mai multor partide în cadrul căreia să se dezbată zece probleme ale municipiului și zece probleme ale județului pe care să le rezolve împreună toate partidele implicate în alianță.

„Partidul Național Liberal se concentrează pe ceea ce am promis, să dezvoltăm, să își îndeplinească proiectele. Vreau să le demonstrez sătmărenilor că administrațiile liberale din județul Satu Mare sunt eficiente. Dacă se poate în comunele unde fac performanță primarii PNL, dacă se poate la Oradea și se poate la Consiliul Județean Bihor, Cluj, Alba, se poate și la Satu Mare. Nepăsarea și lipsa de viziune care s-au abătut asupra municipiului și asupra județului Satu Mare este vizibilă. Suntem în coada clasamentului la orice. De fapt, suntem în fruntea clasamentului la morți infantile și morți ca urmare a bolilor cardiovasculare. Aici trebuie să vedem ce facem și aici nu mai este timp de pierdut. Voi veni cu o propunere în fața tuturor partidelor, îi voi invita pe toţi reprezentanţii partidelor politice în jurul unei mese rotunde în care să ne adunăm în jurul unui proiect. PNL Satu Mare este deschis pentru alianță și ne-o dorim, și v-o promit că o facem. Nu știu ce culoare va fi alianța, dar cu siguranță voi găsi parteneri cu care să realizăm alianța. Vom găsi zece puncte pentru municipiu și zece puncte pentru județ, pe care le vom face”, a declarat acesta.

El a mai precizat că încrederea în actul medical de sănătate din județul Satu Mare este defectuos și că va fi foarte atent la tot ceea ce înseamnă sănătate în județul Satu Mare.

„Încrederea în actul medical de sănătate din județul Satu Mare, din cauza managementului defectuos și compromis politic, este la pământ. 80% din cetățenii din județul Satu Mare, orice problemă au, se gândesc cum să fugă din Satu Mare, ceea ce nu este în regulă. Și avem medici buni, tot respectul pentru cei ce își fac meseria cu pasiune și profesionalism, fie medici, asistenți, infirmieri, am tot respectul pentru ei, însă nu este posibil să ai un manager pe care tu, Comisia, compusă prin ordinul președintelui Consiliului Județean îl respingi și a doua zi îl pui interimar. Adică tu îl respingi că nu are școală și a doua zi tu îl pui interimar. Aici voi fi foarte atent! Voi fi foarte atent pe ceea ce înseamnă sănătate pentru că de asta avem nevoie toți.

Aici ar trebui să fie un punct zero. Și va fi un punct zero anul viitor, pentru că UDMR a compromis sănătatea, a compromis conducerea Spitalului Județean, a politizat”, a declarat Adrian Cozma.

 

 

18 comentarii

  1. blablabla Răspunde

    Blablablablabla……. blablablablabla.

  2. Tabu Răspunde

    Alianta cu UDMR.

  3. Eu Răspunde

    Iara debiteaza numai prosti! Cine ar dori sa se alieze cu Supozitorul?! Mai exista cineva breaz in PNL Satu Mare? Nu-l mai lasa-ti pe asta sa vorbeasca !

  4. George Răspunde

    Este gata făcută din moment ce gazeta de Nord Vest își bagă p..la în UDMR și conducătorii ei, Govor a dat de înțeles și mana libera, prin fiul lui să dărâme UDMR-ul!

  5. x-ulescu Răspunde

    sustine primar de la PSD…?…

  6. Bogdan Andrisca Răspunde

    PNL face alianță cu PSD, dar fără Govor

    • George Răspunde

      Așa ceva nu se va întâmpla,Govor a condus și v-a conduce PSD Satu Mare, chiar dacă nu este in funcțiile din administrație, el taie și spânzură din umbră în toți și în toate!

  7. Cornelia Dragomir Răspunde

    Mai ai tupeu sa stai in fata cetatenilor …supozitorul draqlui…
    Obraznic te-a facut mata.

  8. Adi Răspunde

    Aliati-va intre voi. Pe la spate pana sfarsitul vietii

  9. Satmarean1 Răspunde

    Adevarul este ca in ultimii ani s-au miscat lucrurile in oras. Nu spun ca e doar meritul primarului UDMR, pt ca unele proiecte au fost incepute cu multi ani in urma,dar sigur meritul acestui primar este ca le- a continuat,eventual inbunatatit si se deruleaza in prezent ,multe dintre ele vor fi finalizate pana anul viitor,ceea ce va schimba fata orasului,aglomeratia, poluarea etc . Pt asta metita apreciat. Daca rezolva si cele doua parcari etajate de pe str Kogalniceanu si Decebal ,votul meu il are sigur.

  10. Vasi Răspunde

    Stirea a fost publicata la ora 15:37. Acum e ora 8 si doar 9 comentarii. Ori nu se citeste portalul ori neinteresant conferinta de presa pentru satmareni.

  11. micutu Răspunde

    Mai citeste cineva ce latra acest imbecil ?

  12. Smile Răspunde

    Dacă tot laudă PNL-ul, individul ăsta fără ruşine, că este cel mai bun, la ce mai ai este nevoie de alianţă, Cosma continuă să minţii în continuare, tu şi tot grupul tău de lingăi ordinarii.

  13. Florin Mulcutan Răspunde

    Succes Adriane!

  14. vadimT Răspunde

    si peste 2 ani faceti rocada? cala guvern?
    Lasa-ne Cosma, ar fi bine sa dispari, nici cu mama ta nu poti face alianta, jeg ce esti. N-avem nevoie de tine!

  15. Varu Răspunde

    Bravo doamnă Primar din Tarna,ai făcut treabă bună,te voi susține indiferent din ce partid vei face parte,ai făcut lucruri super faine.Sa duci apa de jos în sus este foarte important.Cand pe strada Tipuseni din Valea Seacă sa introdus curentul eu aveam vreo 10 ani, îmi făceam temele la lompa, oamenii au adus lemne din pădure și au săpat singuri gropile pentru stâlpiide curent.

  16. Varu Răspunde

    Ce este important este faptul că am evoluat indiferent de ce spun unii s-au alții, să ai apă caldă la robinet este o evoluție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.