PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Discuţie HALUCINANTĂ la TV în Rusia. Bombă nucleară în Transcarpatia, lângă Satu Mare

În cadrul unei emisiuni de la un post tv din Rusia s-a discutat despre posibilitatea folosirii unei arme nucleare în conflictul din Ucraina, chiar lângă România.

Una dintre persoane din studio a sugerat că pentru a se evita izolarea completă pe plan internațional a Rusiei ar trebui că atacul nuclear să aibă loc într-o zona cu populație redusă precum regiunea ucraineană Transcarpatia. Regiunea cu o populație de 1,2 milioane de persoane se află în nordul județelor Satu Mare și Maramureș din România.

„Din păcate este adevărat că Vestul a ajuns la un acord cu China și India că în cazul în care noi folosim o armă nucleară tactică și există multe victime să ne întoarcă spatele, atât China cât și India (….) Există însă un teritoriu fără populație. Vorbesc de Transcarpatia – ce face legătură cu Polonia (…) sunt acolo nouă zone de trecere: artere de trasport, poduri, tunele; și aproape nimeni nu trăiește acolo. Nu vorbim de ( utilizarea) a 20 de kilotone de explozibil că la Hiroshima și Nagasaki, dar 2-3 kilotone pot distruge exact ce armele convenționale nu pot”, a declarat unul dintre propagandistii ruși în cadrul emisiunii, transmite orange.ro.