Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

VIDEO. Discuţie HALUCINANTĂ la TV în Rusia. Bombă nucleară în Transcarpatia, lângă Satu Mare

În cadrul unei emisiuni de la un post tv din Rusia s-a discutat despre posibilitatea folosirii unei arme nucleare în conflictul din Ucraina, chiar lângă România.

Una dintre persoane din studio a sugerat că pentru a se evita izolarea completă pe plan internațional a Rusiei ar trebui că atacul nuclear să aibă loc într-o zona cu populație redusă precum regiunea ucraineană Transcarpatia. Regiunea cu o populație de 1,2 milioane de persoane se află în nordul județelor Satu Mare și Maramureș din România.

„Din păcate este adevărat că Vestul a ajuns la un acord cu China și India că în cazul în care noi folosim o armă nucleară tactică și există multe victime să ne întoarcă spatele, atât China cât și India (….) Există însă un teritoriu fără populație. Vorbesc de Transcarpatia – ce face legătură cu Polonia (…) sunt acolo nouă zone de trecere: artere de trasport, poduri, tunele; și aproape nimeni nu trăiește acolo. Nu vorbim de ( utilizarea) a 20 de kilotone de explozibil că la Hiroshima și Nagasaki, dar 2-3 kilotone pot distruge exact ce armele convenționale nu pot”, a declarat unul dintre propagandistii ruși în cadrul emisiunii, transmite orange.ro.

 

30 comentarii

  1. Vlad Tepes Răspunde

    O diversiune ieftina.
    In primul rind, Rusia nu ar avea curajul si nici macar timpenia , sa foloseasca o arma nucleara a carui efecte se pot intinde si pe teritoriul NATO.
    In al doilea rind, trebuie sa fii de-a dreptul timpit sa lovesti in populatia reprezentata cel mai loial aliat din NATO al Rusiei, populatia de etnie maghiara.
    Numai si o astfel de idee care ar fi de natura sa-l determine pe Viktor Orban sa-si revizuiasca pozitia fata de Rusia, este de neluat in serios la Moscova.

    • bigbrother Răspunde

      Observație pertinentă. În secunda doi ar fi îmn stare să decalre război. Pentru că singura logică de-al lui Viktyoraș a fost ca să protejeze e cât poate pe etnicii maghiari de acolo. Dar dacă nu-i mai poate proteja toatălingușeala nu mai are rost plus că degeaba l-a și făcut că rușii îi dau țiței sau gaz dar mult peste prețul pieții. Și atunci ce am făcut că pe piață poți cumpăra de oriunde la o adică că nu este penurie? Rusia nu-și permite să-și piardă calul troian. Idem chinezii care și ei s-au infiltrat bine la unguri. Ăștia-s niște lătrăi care se descarcă pe sticlă.

      • The Economist Răspunde

        Se poate cumpara de oriunde .. .India a devenit mare exportator de țiței…..si cel mai mare cumparator de la rusi….

    • Baba Vanga Răspunde

      De data asta sunt absolut de acord. Foarte logic. Nu dai cu nucleara asa ca pe mine ma mancă in kooor. Sa dai cu nucleara, chiar si tactica, implica multe riscuri. Sa pierzi aliati importanti. India si China. Sa iti atragi oprobiul intregii lumi. Sa fi tu insuti, cel care lanseaza ras de pe fața pamantului. Ceea ce nu este greu. In 30 de minute Moscova nu mai exista. Si multe silozuri nucleare rusesti sunt anihilate. Ce spun handicapatii aia la televiziunile rusesti este PROPAGANDA! Cand i-ati auzit pe occidentali si in special pe americani ca ameninta Rusia cu arma nucleara? Niciodata!

    • Fasz Răspunde

      Prima pe listă era parcă Londra

  2. Satmarean Răspunde

    Îl doare undeva pe Putin de ungurii din SM și de NATO !

    • Baba Vanga Răspunde

      Hahaha! O sa dea cu nucleara exact in Transcarpatia.
      Teritoriu mult iubit de Orban Viktor. Na, asta o sa fie sfarsitu lui Orban.
      No sa dea cu nicio nucleara. Ca sa lansezi o nucleara este un adevarat lant de decidenti. Nu poate un singur om sa apese butonul rosu si gata. Nimeni nu-si risca familiile. Mai sunt si oameni rezonabili pe lumea asta, chiar si printre rusi.
      Se va sfarsi urat pentru Furtin. Niciun dictator nu a sfarsit bine. Uitati-va in urma.

  3. Beny Kira Răspunde

    Slava Ukraina!

  4. Pavel Răspunde

    Mulțumim Ucraina că ne ai băgat în război.

    • 💩💩💩 Răspunde

      Mue ție troll putinist!

      • USR PLUS (căcat) Răspunde

        Malin botul ce cauți aicea ? Nu îți este rușine nemernicule? Voi nu știți să puneți întrebări doar sa ofensați. Analfabet funcțional, de fapt toți apostolii lui Mali sufrageria sunt asa

      • 💩💩💩 Răspunde

        Sunt de-a dreptul siderat. Mai nou constat că în țara asta inclusiv 💩💩💩-ul se fură???? Chiar aici s-a ajuns???? Ce mai poate urma???? 😱😰🥴

    • Baba Vanga Răspunde

      Te-o bagat pe tine in pizzzzda la ma-ta! Da stai, cand o sa te caute o sa zici ca este mai bine aici. Pavel nume troll.
      Daca nu esti troll ori esi prost ori un nesimtit.
      Da cine a atacat si cucerit teritoriul unei tari? Ukrainenii? Ma Cap Patrat!

    • Ras Putin Răspunde

      Unde lupti? Ca o intrebat ma-ta de tine, ca ti-ar trimite pachet. Dar pana la urma a reiesit ca este
      doar o scrisoare; Draga fiule. Ma mandresc cu tine. O sa te pun in panoplie. Mori linistit ..++++…Amin

  5. Anonim Răspunde

    Să vă fie rusine că si acum numai sovinismul au unii în gănd.

    • Ano Nimus Răspunde

      Nu este niciun sovinism. Daca il dezaprobam pe Viktor Orban nu este sovinism. Maica-mea este unguroaca se uita la posturi tv magiare. Si “scuipa” televizorul ori de cate ori vede numai stiri cu Viktor Orban. Marele ganditor al Ungariei. Poti sa fi sigur ca multi unguri din ungaria nu-l suporta, in comparatie cu ungurii din Romania, care il adora. Spre deosebire de voi maica-mea si eu am trait in diktatura ceausescu si intelegem anumite lucruri. Voi o sa va dati seama mai tarziu. Da sa nu fie prea tarziu. Ca mamaliga explodeaza greu numai la romani. Nu-i asa?

  6. Pap Remus Răspunde

    Ucraina a nenorocit Romania.

    • Romulus si Remus Pap Răspunde

      Pe tine te-a nenorocit ma-ta, ca te-a nascut. Si medicul ginecolog. Ca in loc sa iti taie ombilicu(ai habar pe unde este?) trebuia sa-ti taiat gatul. Pardon, te salva din greseala . Sa nu mai faci umbra pamantului. Si sa postezi magarii

  7. godina Răspunde

    Din cauza Ucrainei Romania suferă și va suferi încă ani de zile. Sper să primească înapoi cu dobânda toate porcăriile ce a făcut împotriva noastră.

    • godina Răspunde

      Suferi tu din cauza ca esti prost. Nu vorbi in numele meu. Da ce? Ukraina a atacat Rusia mai prostovane. No ia analizeaza din cauza cui suferi ma handicapatule

      • AntiGodina Răspunde

        Ucrainenii au restrans tot mai mult drepturile minoritatilor de la ei : rusi,unguri ,romani ,numai ca rușii au făcut gura si reclamatii la tătuca….care a pus biciul pe ucrainieni ..

  8. Sile Răspunde

    Slava lor ca ne-au bagat in cacat!Mai votati PNL,PSD SI USR!

    • Va Sile Răspunde

      Da ce sa votam? Hai spune cinstit. Sa vedem.

      • 💩💩💩 Răspunde

        Haur, și scrofița shosho, nu ți-e clar?
        Ăștia îs antivaxerii de acum un an!

  9. Putin Răspunde

    SLAVĂ RUSIA!!!!

    • Ras Putin Răspunde

      Poti sa te muti acolo. Sa vedem daca poti sa aberezi oricum pe siteuri ca aici. Ca te mâncă gulagul ma nenorocitule. Habar nu ai ce vorbesti. Da vorbesti ca sa nu taci.

    • Ano Nimus Răspunde

      Asa, prosteste pot sa zic si eu SLAVA KOREEA DE NORD. Asa din politete. Da folosesc tehnologie din Koreea de Sud, aka Japoneza, si ffff multa tehnologie americana. De exemplu GPS pe care nu platesti nici tu nici eu, un ban. Adica GRATIS.
      Poate folosesti ceva tehnologie ruseasca si noi nu stim. Povesteste. Ceva laptoop, ceva microprocesor, ceva televizor in casa, ceva sistem audio Hi Fi.
      N-ai tu treaba. No bine, te inteleg Trebuie sa refulezi..

  10. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Pe cand vine Slava Sudan???? Ca vedeti si acolo si-au bagat rusii coada, au si ceva port militar prin tara.

  11. ailinssss Răspunde

    O căutare deschisă a partenerilor se.xuali în orașul tău și în funcție de interese, totul este anonim și gratuit deocamdată. Lucru foarte tare, folosește —-> shrinke.me/kisa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.