PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Adrian Cozma prezintă “imaginea administraţiei UDMR”: “Corul Bocitoarelor”!

Deputatul PNL Adrian Cozma a afirmat astăzi, într-o conferinţă de presă, că imaginea administraţiei UDMR Satu Mare este de fapt un cor al bocitoarelor, după conferinţa de presă de vineri a liderilor maghiari.

“Am trăit zilele trecute să vedem din nou cum Academia UDMR, politicienii de la UDMR au făcut un nou episod al Corului Bocitoarelor şi am putut să vedem că cei şase samurai academicieni,  unul mai falnic decât celălalt, s-au apucat să plângă că vecinul de la celălalt bloc s-ar putea să le dezmfle roata de la bicicletă. Cam asta este imaginea administraţiei UDMR.  Aş vrea să le tranmsit un mesaj foarte clar: Domnilor academicieni, faţă de alegaţiile exprimate în conferinţa de presă de vineri, ţin să vă precizez că PNL Satu Mare va acţiona exact aşa cum a acţionat până în prezent şi anume toate proiectele care sunt de interes pentru sătmăreni vor fi votate de către consilieri PNL. Consilierii PNL au votat mereu proiectele care au fost de intees pentru Satu Mare, acolo unde nu au fost indicii de fraudă sau indicii de incompetenţă crasă”, a declarat Cozma..

El a spus că a avertizat, în urmă cu 6 luni, că la Spitalul Judeţean Satu Mare se va pierde finanţarea pentru proiectul noului spital, iar acum UDMR încearcă să dea vina pe alţii.

“Mi-a fost dat să aud un academician care spunea că cea mai mare investiție a municipiului Satu Mare este noul pod peste Someș, greșit, din două motive:

El a solicitat conducerii UDMR să facă o dare de seamă scrisă cu privire la stadiul proiectelor județului și municipiului Satu Mare, cu cifre excte și stadii de realizare pe fiecare proiect, “altfel boceala nu e decât o figurație într-o piesă ieftină”.