Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Adrian Cozma prezintă “imaginea administraţiei UDMR”: “Corul Bocitoarelor”!

Deputatul PNL Adrian Cozma a afirmat astăzi, într-o conferinţă de presă, că imaginea administraţiei UDMR Satu Mare este de fapt un cor al bocitoarelor, după conferinţa de presă de vineri a liderilor maghiari.

“Am trăit zilele trecute să vedem din nou cum Academia UDMR, politicienii de la UDMR au făcut un nou episod al Corului Bocitoarelor şi am putut să vedem că cei şase samurai academicieni,  unul mai falnic decât celălalt, s-au apucat să plângă că vecinul de la celălalt bloc s-ar putea să le dezmfle roata de la bicicletă. Cam asta este imaginea administraţiei UDMR.  Aş vrea să le tranmsit un mesaj foarte clar: Domnilor academicieni, faţă de alegaţiile exprimate în conferinţa de presă de vineri, ţin să vă precizez că PNL Satu Mare va acţiona exact aşa cum a acţionat până în prezent şi anume toate proiectele care sunt de interes pentru sătmăreni vor fi votate de către consilieri PNL. Consilierii PNL au votat mereu proiectele care au fost de intees pentru Satu Mare, acolo unde nu au fost indicii de fraudă sau indicii de incompetenţă crasă”, a declarat Cozma..

El a spus că a avertizat, în urmă cu 6 luni, că la Spitalul Judeţean Satu Mare se va pierde finanţarea pentru proiectul noului spital, iar acum UDMR încearcă să dea vina pe alţii.

“Mi-a fost dat să aud un academician care spunea că cea mai mare investiție a municipiului Satu Mare este noul pod peste Someș, greșit, din două motive:

  • 1. nu este investiția municipiului Satu Mare, este a Guvernului României, pentru sătmăreni, principalul finanțator. Pe această cale transmit sătmărenilor să fie atenți la nuanța acestor minciuni fabricate de clubul prietenilor lui Putin: Guvernul României susține investițiile în județul Satu Mare și nu ia bani de la sătmăreni. Guvernul României și Uniunea Europeană au finanțat reabilitarea Catedralei romano-catolice din centrul orașului și nu Guvernul Ungariei. Acesta din urmă a dat o sumă modică pentru cheltuieli neeligibile, subliniez, cheltuieli neeligibile, adică acele cheltuieli care sunt exceptate de la verificarea OLAF (Oficiul de Luptă Anti Fraudă al Uniunii Europene). Îi invit, dacă vor o dezbatere, pe domnii academicieni, să vorbească despre: la cine, cu cine și cât din banii de la guvernul Ungariei se investesc transparent?
  • 2. Investiția de la Apaserv este cea mai mare investiție patronată de municipiul Satu Mare, principalul acționar. Aici investițiile sunt extrem de eficiente, crește prețul la apă”, a mai spus Cozma.

El a solicitat conducerii UDMR să facă o dare de seamă scrisă cu privire la stadiul proiectelor județului și municipiului Satu Mare, cu cifre excte și stadii de realizare pe fiecare proiect, “altfel boceala nu e decât o figurație într-o piesă ieftină”.

17 comentarii

  1. Beny Kira Răspunde

    Guvernul PNL nu va da banimpentru Satu Mare pana când Adrian Cozma nu va ajunge președinte la judet

    • Satmarean Răspunde

      Nu te .ai agita Kozma. Un Satu Mare tot Gabor iese primar. Eu sunt roman, dar oe voi nu va votez nici cu pistolul la tampla. Ai i depărtat tot ce era liberal. Te-ai înconjurat de incapabili lingai care -ti ridica osanale. Numai incompetenți ca tine. Govora e de 100 de ori mai deștept decât tine. De Gabor ce sa mai vorbim ? Tu doar bati din gura fără sa spui nimic. Si te crezi deștept?? Fără banii lui mami nu ajungeai nimic .

    • Alin Răspunde

      Ce nota ai luat la bacalaureat!?

  2. satmarean Răspunde

    Pai ce vrei? Ajutoare din ungaria?

  3. c-block Răspunde

    Apoi să nu se întoarcă roata că atunci te vom vedea cum vei plânge!!! Și ce vei mai regreta atucni afirmațiile recente. Asta e dacă atâta minte are.
    PS. Vorbește un fost tână pedelist împotriva căruia s-a aliat PSD și PNL în USL ca acum să facă el ca penelist coaliție tot cu ei????? Sau facem gălăgie că tare scădem în sondaje????? Bleah.

  4. Maci Laci Răspunde

    AATA AȘA E… PLÂNG DUPĂ GUVERNARE CĂ CÂINII DUPĂ CIOLAN!!!

  5. “”””” Răspunde

    Adisor , te am mai vazut de cateva ori la inflangrat , de aici incolo nu te mai iert. Am sa dau tot in public.

  6. Alin Răspunde

    Vei pierde pe mâna ta!.

  7. ombre Răspunde

    d-le Cozma! vad ca va pricepeti la toate, eventual puteti sa faceti si dvs o dare de seama despre ce ati realizat ptr Satu Mare , dar sa includeti cat la % ati realizat din ce ati propus satmarenilor?!

    • Calin Răspunde

      Adisorule, daca tot te pricepi SI la toate, (mai ales la incitare la divergente etnice si politice,) am 60mp de gresie si 80mp faianta de pus. Aici sa te vad!
      Cu accize si RCA cum ramane? Cans se reduce?

  8. vasile Răspunde

    La alegerile viitoare vi plange dupa sprijinul UDMR. Acest Guvern PNL – PSD nu va functiona datorita orgoliilor personale, iar tu la Bucuresti esti o nulitate pentru actualii ministrii. Du te si ia lectii de la Ovidiu Silaghi.

  9. kati Răspunde

    Și nici rușine nu îți este că altă trabă nu ai decît să te legi în mod constant de UDMR
    Poate îmi spu-i și mie tu CE AI FĂCUT bun pentru Satu Mare

  10. kati Răspunde

    După capul lui Cozma ar trebui să ne transformăm în Ucraina MINORITATE CONTRA MAJORITATE

  11. kati Răspunde

    Crezi că s-a uitat începutul de pandemie cînd EU ȘI GUVERNUL MEU ați afișat tancurile în București cică-se ordonanță militară
    Dă un raport mă COSMA pe ce ați folosit voi banii din pandemie și cum ați indatorat Romania

  12. Vermurel Răspunde

    Lasă bobitză ca cu 11% poate mai prindeți ceva!!ca oricum in istorie Rămâneți prin faptul ca ați adus PSD la guvernare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.