PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Cozma: Podul peste Someș costă exagerat de mult. Nu susțin scurgerile inutile de bani

Deputatul Adrian Cozma a criticat costurile uriașe cu proiectul podului peste Someș din zona ștrandului. El a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că actuala administrație face o risipă de bani publici. ,,Mi se pare exagerată suma de 40 de milioane de euro”, a spus Cozma.

,,Podul peste Someș de la varianta de ocolire a costat în jur de 11 milioane de euro. Da, și costul materialelor de construcții era mai mic, evident, dar 40 de milioane de euro pentru noul pod peste Someș este exagerat. (…) Susțin investițiile bune, dar în niciun caz nu susțin frauda și nu susțin scurgerile inutile de bani. Mie mi se pare exagerat ca de la 16 milioane de euro să se ajungă la 40 de milioane de euro”, a declarat deputatul Adrian Cozma.

El a spus că în timp ce în unele cartiere din oraș nu există apă și canalizare sau asfalt, ,,noi ne permitem să aruncăm pe fereastră niște bani”.

,,Avem cartiere unde nu există apă curentă, unde nu există canalizare, unde nu există asfalt și nu există nici piatră și trăiesc mii de sătmăreni în astfel de condiții. Iar noi ne permitem să aruncăm pe fereastră niște bani. Repet, mi se pare foarte mult, exagerată suma de 40 de milioane de euro. Cineva trebuie să ne explice această sumă uriașă. Noi vrem pod, foarte bine, să se construiască, dar cu costuri corecte, cu costuri justificate și nu umflate”, a conchis Cozma.

 

Exit mobile version