PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Experiența unei sătmărence care a născut la Spitalul Județean: ,,Mi-au oferit tot sprijinul. Toți sunt de nota 10”

O sătmăreancă ce a născut la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Satu Mare a ținut să-și împărtășească experiența pe o rețea de socializare. Ea spune că, din cauza unei probleme, a fost internată nu mai puțin de patru luni, iar în tot acest timp tratată cu profesionalism de întregul personal și a primit tot sprijinul de care a avut nevoie. ,,Avem medici, asistente și infirmiere de nota 10”, spune sătmăreanca.

Redăm mai jos, integral, mesajul transmis de proaspăta mămică:

,,Doresc să vă povestesc experiența mea cu Spitalul Județean Satu Mare. În primul rând trebuie sa îi mulțumesc doamnei doctor Bojan Alina care pentru mine a fost înger păzitor! Eu am problemă cu colul uterin destul de urâtă, iar doamna doctor s-a ambiționat și m-a ținut internată din februarie până acum de curând și mi-a acordat tot tratamentul și sprijinul posibil, iar datorită dânsei am o fetiță sănătoasă chiar dacă am născut la 33 de săptămâni! Pot să spun de personalul de pe secțiile Obstetrică-Ginecologie că s-au purtat exemplar având în vedere că am stat internată 4 luni! După ce am născut, fetița a avut nevoie de stat o perioadă de două săptămâni în incubator și o săptămână cu mine în camera unde doamna doctor Boglarka Toth Basa a avut grijă de fetița mea și doresc să îi mulțumesc și dânsei, dar și tuturor asistentelor de pe Neonatologie! Sunt multe lucruri de povestit, dar doresc sa închei cu un mare mulțumesc tuturor și Dumnezeu să le binecuvânteze calea și cariera tuturor care mi-au oferit tot sprijinul posibil! Avem medici, asistente și infirmiere de nota 10!”, a povestit sătmăreanca.

Imediat după postarea făcută de sătmăreancă, alte persoane care au fost internate la Spitalul Județean Satu Mare au simțit să-și împărtășească experiențele, toate având numai cuvinte de laudă:

,,Subscriu, secțiile de Obstetrica-Ginecologie și Neonatologie minunate, toate de la infirmiere până la medic”.

,,La Ginecologie și Neonatologie sunt minunate doamnele asistente, infirmierele și doctorii. Și eu am stat două luni internată fiindcă aveam tensiune mare și a trebuit să stau internată la 33 săptămâni. Am născut și eu, fetița a stat o săptămână și două zile în incubator și o săptămână cu mine în salon. Doctorița Dance Laura fost îngerul meu păzitor care mă încuraja mereu. Toată echipa e minunată”.

,,Și eu am avut o experiență grea cu sarcina, tot în spitale internată, dar doamna doctor Bojan Alina a fost o minune, m-a ajutat foarte mult, a fost răbdătoare cu mine și nu știu cum aș fi născut dacă era altcineva alături de mine în acele momente! La fel și personalului de la spital, atât la Ginecologie-Obstetrică, cât și după ce am născut au fost foarte răbdătoare!”

,,Eu țin să mulțumesc în mod deosebit moașei Monika Eva, cu care am născut și care s-a comportat exemplar cu mine, împreună cu celelalte asistente, îi mulțumesc și moașei Paula Cosma care m-a ținut de mână tot timpul și de la care am auzit doar vorbe de încurajare pe toată durata nașterii”.