Ultima actualizare: azi, 10:20

Locale

Experiența unei sătmărence care a născut la Spitalul Județean: ,,Mi-au oferit tot sprijinul. Toți sunt de nota 10”

O sătmăreancă ce a născut la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Satu Mare a ținut să-și împărtășească experiența pe o rețea de socializare. Ea spune că, din cauza unei probleme, a fost internată nu mai puțin de patru luni, iar în tot acest timp tratată cu profesionalism de întregul personal și a primit tot sprijinul de care a avut nevoie. ,,Avem medici, asistente și infirmiere de nota 10”, spune sătmăreanca.

Redăm mai jos, integral, mesajul transmis de proaspăta mămică:

,,Doresc să vă povestesc experiența mea cu Spitalul Județean Satu Mare. În primul rând trebuie sa îi mulțumesc doamnei doctor Bojan Alina care pentru mine a fost înger păzitor! Eu am problemă cu colul uterin destul de urâtă, iar doamna doctor s-a ambiționat și m-a ținut internată din februarie până acum de curând și mi-a acordat tot tratamentul și sprijinul posibil, iar datorită dânsei am o fetiță sănătoasă chiar dacă am născut la 33 de săptămâni! Pot să spun de personalul de pe secțiile Obstetrică-Ginecologie că s-au purtat exemplar având în vedere că am stat internată 4 luni! După ce am născut, fetița a avut nevoie de stat o perioadă de două săptămâni în incubator și o săptămână cu mine în camera unde doamna doctor Boglarka Toth Basa a avut grijă de fetița mea și doresc să îi mulțumesc și dânsei, dar și tuturor asistentelor de pe Neonatologie! Sunt multe lucruri de povestit, dar doresc sa închei cu un mare mulțumesc tuturor și Dumnezeu să le binecuvânteze calea și cariera tuturor care mi-au oferit tot sprijinul posibil! Avem medici, asistente și infirmiere de nota 10!”, a povestit sătmăreanca.

Imediat după postarea făcută de sătmăreancă, alte persoane care au fost internate la Spitalul Județean Satu Mare au simțit să-și împărtășească experiențele, toate având numai cuvinte de laudă:

,,Subscriu, secțiile de Obstetrica-Ginecologie și Neonatologie minunate, toate de la infirmiere până la medic”.

,,La Ginecologie și Neonatologie sunt minunate doamnele asistente, infirmierele și doctorii. Și eu am stat două luni internată fiindcă aveam tensiune mare și a trebuit să stau internată la 33 săptămâni. Am născut și eu, fetița a stat o săptămână și două zile în incubator și o săptămână cu mine în salon. Doctorița Dance Laura fost îngerul meu păzitor care mă încuraja mereu. Toată echipa e minunată”.

,,Și eu am avut o experiență grea cu sarcina, tot în spitale internată, dar doamna doctor Bojan Alina a fost o minune, m-a ajutat foarte mult, a fost răbdătoare cu mine și nu știu cum aș fi născut dacă era altcineva alături de mine în acele momente! La fel și personalului de la spital, atât la Ginecologie-Obstetrică, cât și după ce am născut au fost foarte răbdătoare!”

,,Eu țin să mulțumesc în mod deosebit moașei Monika Eva, cu care am născut și care s-a comportat exemplar cu mine, împreună cu celelalte asistente, îi mulțumesc și moașei Paula Cosma care m-a ținut de mână tot timpul și de la care am auzit doar vorbe de încurajare pe toată durata nașterii”.

12 comentarii

  1. Dr. Who Răspunde

    Degeaba-i parfumați că așa nu-i îndemnați niciodată să presteze muncă de calitate. Asistăm la un moment de normalitate care nu trebuia să fie breking news și atât. Mai bine a-ți scrie un articol despre soldatul sistemului care a avut deja înmormântarea care a fost întors de la UPU (s-a dus pe picioare) dar trimis acasă și să ia saridon + ceva antibiotic dar cu AVC în progres și meningită diagnosticată tardiv. Cum naiba să nu vezi asta??? Deja avea semne de pareză. Tot la acest spital. Dar ca să vezi aceste informații nu transpiră în afară! Bucurați-vă doamnă pentru norocul Dvs.! Multă sănătate!

    • Gheorghe Răspunde

      Tu ești un zilier dar ți-ai tras nume de Dr.

      • Dr. Who Răspunde

        Eu sunt un inginer și părinte de medic. Așa că te rog frumos abține-te. Mai bine informează-te despre isprava de care am pomenit în comentariu. Este din păcate cât se poate de real. Trist este că din ce se pare se extermină și între ei.

        • Gheorghe Răspunde

          Ai copil medic la fel cum sunt si eu parinte de astronaut. Esti doar un gunoi ca si trei puncte care spune ca are medic in familie ca sa se creada ce spune el. Daca ai fi fost parinte de medic GUNOIULE, atunci ai fi inteles prin ce trece zilnic, dar esti un RAHAT cu ochi

  2. mara Răspunde

    Si pe tatal meu l-au trimis acasa de la UPU desi ii era rau. Dupa 3 zile a ajuns in spitalul vechi unde nimeni nu s-a sinchisit de el .Eu il ajutam la ora de vizita sa manance, pana atunci statea nemancat .. , dezvelit.. gaseam mancarea sigilata, nici macar sa i-o desfaca careva si sa i-o dea in mana..o gaseam rece..asa ca ii duceam eu mancare calda…apoi dupa o saptamana l-au bagat la covid desi nu avea nicio treaba …si l-au tratat dupa protocolul criminal.Acum nu il mai am,..dar toata viata o sa ma rog pt ca acei oameni care l-au bagat in mormant sa afle cum e ……! Mai sunt medici buni, nu contest…dar cei mai multi sunt depasiti si ignoranti, nu stiu ce mai cauta in sistem!

  3. xpert86 Răspunde

    Trebuia neaparat facut un mare articol ca nu au luat spaga cri de pe secția nou nascuti??? Voi astia de la portalsm aveti neamuri cadre medicale si vreti sa le spălați imaginea??!!

  4. ... Răspunde

    Dacă nu poți demonstra ce ai scris, atunci ramai doar o simplă JIGODIE

    • ... Răspunde

      Te rog nu posta cu nickul meu. Și pot demonstra cu date exacte, nume, data internării, nume pacient etc. Tot ce vrei. Tu ești cel mai jigodie dintre toți că nici un nick propriyu nu ești în stare să-ți alegi și te ascunzi în spatele (virtual) al altora. Ești numai niște muci de fricos, un bălegar uman.

      • Gheorghe Răspunde

        Te-ai autocaracterizat

        • ... Răspunde

          Exact tu vorbești? Că nu-ți crapă obrazul la nesimțit ce ești? Ștyii ce este faza cea mai caraghioasă? Că cel de care s-a pomenit mai sus era cel mai vajnic susținător al sistemului și pe pandemie dar și cu alte ocazii. iar acum când era ca să fie îngrijit l-au servit exact la fel ca și pe ceilalți. Apoi mort fiind mai poate comenta? Așa-i că nu? Să nu cumva să crezi că dacă va fi în cazul tău se va face excepție. Pentru că dacă cultivi și susții ce este nu te aștepta să se schimbe ceva în bine. Faci tu pe aici pe marele deontolog dar ești numai un karatist din gură, un nefericit și frustrat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.