PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Clientă revoltată la o spălătorie auto din Satu Mare. A sărit vopseaua de pe mașină

O spălătorie auto de pe strada Avram Iancu din municipiul Satu Mare a devenit subiectul unui incident neplăcut, după ce o clientă a reclamat că i s-ar fi deteriorat vopseaua mașinii în timpul procesului de spălare. Femeia se declară nemulțumită atât de deteriorarea vopselei, cât și de atitudinea indiferentă și neprofesională a patronului spălătoriei.

Potrivit femeii, aceasta a mers la spălătoria auto pentru a își spăla mașina, iar la finalizarea serviciului, clienta și-a verificat mașina și a observat că o parte din vopseaua de pe fața mașinii dispăruse.

Îngrijorată de acest incident neașteptat, clienta a încercat să vorbească cu unul dintre angajații spălătoriei pentru a rezolva problema. Patronul, însă, i-ar fi răspuns pe un ton agresiv și i-a spus clientei că mașina avea deja probleme înainte de a fi spălată. Încercând să demonstreze că vopseaua mașinii era intactă înainte de serviciu, clienta ar fi prezentat o fotografie care atesta acest lucru.

Cu toate acestea, patronul ar fi lăsat să se înțeleagă că nu va lua în considerare nicio cerere sau plângere în acest sens.

„Mi-a specificat că pot să apelez la poliție, protecția consumatorilor sau la cine vreau eu, că pe el oricum nu-l interesează”, a mai  precizat clienta pentru PortalSM.