Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

FOTO. Clientă revoltată la o spălătorie auto din Satu Mare. A sărit vopseaua de pe mașină

O spălătorie auto de pe strada Avram Iancu din municipiul Satu Mare a devenit subiectul unui incident neplăcut, după ce o clientă a reclamat că i s-ar fi deteriorat vopseaua mașinii în timpul procesului de spălare. Femeia se declară nemulțumită atât de deteriorarea vopselei, cât și de atitudinea indiferentă și neprofesională a patronului spălătoriei.

Potrivit femeii, aceasta a mers la spălătoria auto pentru a își spăla mașina, iar la finalizarea serviciului, clienta și-a verificat mașina și a observat că o parte din vopseaua de pe fața mașinii dispăruse.

Îngrijorată de acest incident neașteptat, clienta a încercat să vorbească cu unul dintre angajații spălătoriei pentru a rezolva problema. Patronul, însă, i-ar fi răspuns pe un ton agresiv și i-a spus clientei că mașina avea deja probleme înainte de a fi spălată. Încercând să demonstreze că vopseaua mașinii era intactă înainte de serviciu, clienta ar fi prezentat o fotografie care atesta acest lucru.

Cu toate acestea, patronul ar fi lăsat să se înțeleagă că nu va lua în considerare nicio cerere sau plângere în acest sens.

„Mi-a specificat că pot să apelez la poliție, protecția consumatorilor sau la cine vreau eu, că pe el oricum nu-l interesează”, a mai  precizat clienta pentru PortalSM.

23 comentarii

  1. BăMăVezi Răspunde

    Vai ce nenorocire..dezastru planetar..o imbecilă cu BMW are o problemă existențială..a zburat vopsea de pe mașina cu atâta trudă cumpărată..câte ouă a bătut femeia doar ea știe..sar toate ca deh spalatoria e de vină..ce să îi spui unei maimuțe ca asta că jetul de apă are presiune..că mașina ei e deja de programul rabla..ea o ține pe a ei..lasă dragă..mai cauți niște ouă și îți cumperi alta și mai și..👏🙋‍♂️

    • Adevarul Răspunde

      Bai saracule, vopseaua din fabrica nu se da jos, daca ai avea o masina adevarata care nu ti-o permiti ai sti. Probabil a fost lovita si vopsita de vre-un service de doi bani… 80% din poporul acestei tari este la pragul saraciei, dar de comentat si behait de ciuda sunt buni. :-)))

  2. Lorand Răspunde

    Naveti ce publica e ceva de ras. Din partea voastratea

  3. Lorand Răspunde

    Oameni buni sa ne antelegem era deja distrus nu se face așa mare tamtam ptr asta daca vrem sa gasim vinovați găsim de a și ultima dată când o fost la noi tot așa o fost

  4. Lorand Răspunde

    Așa că voi de la presa lAsati mai moale umblați și publicați adevărat nu ce vreți voi pe bani

  5. Sebi Răspunde

    Aia da masina ..vopseaua se ia la spalare. Despre spalatorie doar de bine. Sunt oameni harnici.

  6. Axi Răspunde

    Eu doar la ei spal masina. In timp ce spala nu ma plictisesc. Au cafea buna , bauturi reci si consola xbox pt clienti.

  7. Marius Răspunde

    Niciodata nu poti multumi pe toata lumea dar sa mergi cu masina vopsita cu bidineaua si sa se ia vopseaua nu stiu ce sa zic. Eu am spalat covoare la ei si am fost foarte multumit

  8. Anda Răspunde

    Sunt clienta lor si niciodata nu am avut probleme, sunt profesionisti.

  9. Bart Răspunde

    Serios!!! Nu are nici o treabă spălatul mașinii cu faptul că sa dus lacul jos de pe bara. Parca văd că a fost vopsita și s-a uscat bine vopseaua sau lacul

  10. Judecator Răspunde

    E clar. Doar la o masina cu probleme poate sari vopseaua la spalat orice presiune ar fi.

  11. Morty Răspunde

    Spalatorie super. Ii stiu de multi ani . Afacere de familie. Oameni harnici.

  12. Alex Răspunde

    Ce articol de rahat. Cine e de vina ca aia e o coaja de masina de pe care vine vopseaua jos cand e spalata cu un jet de apa? Hai sa fim seriosi

  13. Mihaita Piticu' Răspunde

    O taranca analfabeta cu Beamveu…..Mars si ti-o spala singura cu fise….

  14. altu fără bmw Răspunde

    Mă nu vă bateți joc de tigaia așa dragă a duamnei! Asta e tot ce are! Hapoi s-a descuamat și zicea și ea că barem îi taxează pe ăștia de la spălătorie că scumpe sunt astea cu vopsitul! Vreo 300 RON pe element dragă! Pfoai unde s-a ajuns.
    Se vede clar că nu de la spălătorie i se trage ci cineva a remediat cândva bara de protecție și s-a dus drq vopseaua. Plus că și remedierea era de tot rahatul. Îi recomand duamnei să apeleze la Protecția Consumatorului. Asta ca să se facă de kkt complet! Probabil ăia de acolo au un teanc complet de astfel de reclamații aiurea. Duamna să zică mersi că are pe cine da vina! Că dacă mai aștepta până ieri probabil și de la furtuna de aseară se lua dramul ăla de vopsea. Și atunci pe cine mai reclama????
    În toată treaba asta tot stau și mă gândesc unde este subiectul articolului. Chiar nu sunt subiecte de relatat din oraș că ajungeți să scrieți despre asta sau despre evenimente din alte județe? Numai întreb.

    • Mihaita Piticu' Răspunde

      @altu fara bmw. Are numere de Franta…..deci clar o tigaie…..Asta ii o taranca tiganca care vrea sa isi vopseasca bara pe gratis

      • altu fără bmw Răspunde

        @Mihaita Piticu’. Mda. E de toată jena că pe așa ceva se duc resursele de la ziar. Ăsta nu e știre eventual ceva de scris la revista Cancan. Dar și aia numai și numai dacă mașina e de pițipoancă-pițipoancă nu așa ceva jaf reșapat.

        • @altu fără bmw Răspunde

          🥱🥱🥱

          • altu fără bmw

            Apoi culcă-te și dormi dacă te plictisește lumea reală. Cine te pune să citești comentarii? Șeful tău de la Troll SRL?

  15. Gabor Răspunde

    Tiganca ásta nu e de-al nostru, a cumparat de la mine chiloti la reducere, sí a venit dupa o saptamana cu reclamatie ca are o dunga galbena pe chiloti.

  16. super klin Răspunde

    La ce angajati au acolo la spalatorie, te miri ca au reclamatii? Nu OPC trebuie sa mearga in control , ci Politia Rutiera cu etilotestul sa faca o verificare la angajati. Mai ales barbosula cu fata de alcoolic , la care ii sta mizeria intre degetele de la picioare

    • @superklin Răspunde

      barbosul ala pe care il descrii tu mai sus atat de bine , sigur nu-i măta ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.