PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Reacția conducerii Spitalului Județean, după cozile uriașe de la Policlinica Veche

Conducerea Spitalului Județean de Urgență (SJU) Satu Mare a reacționat după imaginile apărute în spațiul public cu cozile uriașe formate în fața Policlinicii Vechi. Potrivit conducerii unității, aglomerația și cozile au apărut din cauza unor factori de ordin tehnic. ,,Regretăm situația creată și vă asigurăm de toate eforturile noastre privind îmbunătățirea serviciului de programare și relații cu pacienții”, transmite conducerea Spitalului Județean.

Redăm, integral, reacția conducerii spitalului:

,,Referitor la afluxul mare de pacienți care au așteptat în vederea programării la cabinetele din Ambulatoriul de specialitate și neajunsurile implicate, sesizat azi,15.06.2023, au fost identificați următorii factori determinanți, preponderent de ordin tehnic:

Regretăm situația creată și vă asigurăm de toate eforturile noastre privind îmbunătățirea serviciului de programare și relații cu pacienții, amintind printre altele demersul de updatare a softului și cel de achiziționare a unor telefoane performante, multifuncționale care să permită afișarea numărului celui care sună în vederea reapelării”.


CITEȘTE ȘI: