Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

VIDEO. Reacția conducerii Spitalului Județean, după cozile uriașe de la Policlinica Veche

Conducerea Spitalului Județean de Urgență (SJU) Satu Mare a reacționat după imaginile apărute în spațiul public cu cozile uriașe formate în fața Policlinicii Vechi. Potrivit conducerii unității, aglomerația și cozile au apărut din cauza unor factori de ordin tehnic. ,,Regretăm situația creată și vă asigurăm de toate eforturile noastre privind îmbunătățirea serviciului de programare și relații cu pacienții”, transmite conducerea Spitalului Județean.

Redăm, integral, reacția conducerii spitalului:

,,Referitor la afluxul mare de pacienți care au așteptat în vederea programării la cabinetele din Ambulatoriul de specialitate și neajunsurile implicate, sesizat azi,15.06.2023, au fost identificați următorii factori determinanți, preponderent de ordin tehnic:

  • În fiecare dată de 15 se încarcă pe site programul medicilor specialiști care vor deservi ambulatoriul în luna care urmează, ocazie cu care afluxul de solicitări în vederea programării este crescut considerabil comparativ cu celelalte zile;
  • Azi au avut loc două blocaje în sistemul de operare (specialitățile Ortopedie și Boli infecțioase) fapt care a prelungit timpii de așteptare și prelucrare date.

Regretăm situația creată și vă asigurăm de toate eforturile noastre privind îmbunătățirea serviciului de programare și relații cu pacienții, amintind printre altele demersul de updatare a softului și cel de achiziționare a unor telefoane performante, multifuncționale care să permită afișarea numărului celui care sună în vederea reapelării”.


CITEȘTE ȘI:

5 comentarii

  1. Vulpea bi-polara Răspunde

    Bai ciudat…la privati nu se intampla asa ceva. Poate pt ca acolo au o simpla pagina de internet, unde te poti programa singur, fara sa te caciulesti la acritura de la ghiseu. Sau poate pt ca ei au luat deja un telefon ce iti arata nr celui ce te-a apelat. Sunt pe emag, costa vre-o 200 Lei.

  2. Ddd Răspunde

    Pe timpu lui Ceausescu nimeni nu era bolnav.

  3. Alex Răspunde

    De mulți ani asa merge o voce de bărbat de la ghișeul policlinicii când răspundea la telefon totdeauna găsea motiv sa nu te poți programa telefonic și îți închidea telefonul și nu mai răspundea sesizări au fost dar degeaba

  4. Loop Răspunde

    Asta face marele director Nichita de la policlinica vehe!!! Își bate joc de oameni.,iar el e plecat în concediu pe banii luați șpagă de la pacienți!!!

  5. Ion Răspunde

    Zi sistem de sanatate satmarean si trage apa. Care sistem de sanatate satmarean? Hai ca deja e cunoscut la nivel national. Urmeaza internationalele…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.