PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

O mamă, în vârstă de 14 ani, și-a abandonat fiica pentru un tânăr pe care l-a văzut prima dată

O poveste de dragoste ca în filme a avut loc, recent, în județul Satu Mare. Un tânăr, în vârstă de 22 de ani, a cunoscut o tânără mamă, în vârstă de 14 ani, la un botez. A fost dragoste „la prima vedere”, iar cei doi s-au mutat împreună în aceeași zi.

Potrivit informațiilor PortalSM, cei doi s-au cunoscut la o petrecere organizată cu ocazia unui botez. Tot în aceeași zi aceștia s-au mutat împreună la părinții băiatului și au avut o relație în perioada octombrie – decembrie 2022. În perioada respectivă cei doi au întreținut raporturi sexuale consimțite, în mod repetat, potrivit judecătorilor.

Potrivit mamei fetei, aceasta și-a început viața sexuală la vârstă de 12 ani, în cursul anului 2020. În urma unei relații avute în acea perioadă, tânăra a rămas însărcinată și a dat naștere unei fetițe. Mama fetei a spus ca după ce a născut, fiica sa a început să umble pe la diferiți băieți, a sunat de câteva ori la poliție pentru a sesiza dispariția ei, ultima dată fiind internată într-un centru de minori.

Tânărul de 22 de ani le-a declarat judecătorilor că a fost invitat la un botez, unde a cunoscut-o pe fată care i-a spus că are 15 ani și are un copil. Acesta a precizat că în acea seară a dus-o pe minoră acasă la părinții lui, iar aceasta nu a mai plecat de acolo, anunțând-o pe mama sa că locuiește cu el.

După ce mama ei a dat-o dispărută la Poliție, organele de poliție au mers la casa băiatului și au dus-o pe minoră la un centru de minori.  Iubitul fetei a precizat că după ce a ieșit din centrul de minori, tânăra l-a sunat și i-a spus să meargă după ea, acesta fiind de acord. Înainte de Crăciun, însă, părinții fetei au venit după ea, iar de atunci nu a mai vorbit cu ea.

Tânărul este judecat acum pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor.