Ultima actualizare: azi, 21:26

Locale

O mamă, în vârstă de 14 ani, și-a abandonat fiica pentru un tânăr pe care l-a văzut prima dată

O poveste de dragoste ca în filme a avut loc, recent, în județul Satu Mare. Un tânăr, în vârstă de 22 de ani, a cunoscut o tânără mamă, în vârstă de 14 ani, la un botez. A fost dragoste „la prima vedere”, iar cei doi s-au mutat împreună în aceeași zi.

Potrivit informațiilor PortalSM, cei doi s-au cunoscut la o petrecere organizată cu ocazia unui botez. Tot în aceeași zi aceștia s-au mutat împreună la părinții băiatului și au avut o relație în perioada octombrie – decembrie 2022. În perioada respectivă cei doi au întreținut raporturi sexuale consimțite, în mod repetat, potrivit judecătorilor.

Potrivit mamei fetei, aceasta și-a început viața sexuală la vârstă de 12 ani, în cursul anului 2020. În urma unei relații avute în acea perioadă, tânăra a rămas însărcinată și a dat naștere unei fetițe. Mama fetei a spus ca după ce a născut, fiica sa a început să umble pe la diferiți băieți, a sunat de câteva ori la poliție pentru a sesiza dispariția ei, ultima dată fiind internată într-un centru de minori.

Tânărul de 22 de ani le-a declarat judecătorilor că a fost invitat la un botez, unde a cunoscut-o pe fată care i-a spus că are 15 ani și are un copil. Acesta a precizat că în acea seară a dus-o pe minoră acasă la părinții lui, iar aceasta nu a mai plecat de acolo, anunțând-o pe mama sa că locuiește cu el.

După ce mama ei a dat-o dispărută la Poliție, organele de poliție au mers la casa băiatului și au dus-o pe minoră la un centru de minori.  Iubitul fetei a precizat că după ce a ieșit din centrul de minori, tânăra l-a sunat și i-a spus să meargă după ea, acesta fiind de acord. Înainte de Crăciun, însă, părinții fetei au venit după ea, iar de atunci nu a mai vorbit cu ea.

Tânărul este judecat acum pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor.

Un comentariu

  1. Noaptea minții Răspunde

    Da’ aia de ce nu se spune în știre că e probabil vorba de ceva boschetar de țigancă? Că la 14 ani să faci copil totuși nu-i e de colo? Și mama mamei tinere unde a fost în toată această perioadă? Umbla și ea după alții??? Și cea mai importantă întrebare dintre toate DGASPC unde a fost în toată această perioadă??? Mai ales că acum uite copila are și un copil dar umblă după alte “steaguri”????? Sau se așteaptă până se face treaba groasă rău ca să ajungem și noi la știtile naționale?????? Unde este prevenția specialilor plătiți din banii publici???? Aștept autosesizarea din partea lui Pataki. Știu că sunt șanse foarte slabe. E ceva de noapte minții ce se întâmplă pe palierul ăsta. Și încă tot mă minunez că acel centru din Carei cu ocazia acestor controale recente nu a fost închis. Numai se demonstrează iar și iar că acest DGASPC în formula sa actuală este o instituție absolut inutilă, cu anchete făcute din birou și bani cheltuiți aiurea. Nu degeaba, rețineți asta, ci aiurea!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.