PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

O pensionară din Satu Mare a fost trimisă în judecată pentru că a furat mâncare de 50 lei

O femeie, în vârstă de 61 de ani, din Satu Mare a luat mai multe produse dintr-un magazin fără să le achite. Acum aceasta este trimisă în judecată pentru comiterea infracțiunii de furt.

Potrivit informațiilor PortalSM, o sătmăreancă profitând de neatenția angajaților, a furat mai multe produse dintr-un magazin. Femeia a luat de pe rafturile magazinului două bucăți de conservă de pește macrou, două bucăți de cremă gulaș iute ,,Univer”, o bucată de cremă gulaș dulce ,,Univer”, două plicuri piper negru măcinat și o pereche de ochelari pe care le-a ascuns in poşetă, după care a trecut de casele de marcat fără să le achite.

Femeia a cauzat magazinului un prejudiciu de 53,54 lei, recuperat. Aceasta a fost oprită de un paznic care împreună cu colegul său i-au solicitat să îi însoțească în camera de interpelare, unde i-au cerut să le arate ce are în poșetă, moment în care femeia a scos mai multe produse sustrase din magazin. Aceasta a explicat că nu are bani la ea, motiv pentru care a ieșit fără să plătească produsele.