Ultima actualizare: azi, 17:08

Locale

O pensionară din Satu Mare a fost trimisă în judecată pentru că a furat mâncare de 50 lei

O femeie, în vârstă de 61 de ani, din Satu Mare a luat mai multe produse dintr-un magazin fără să le achite. Acum aceasta este trimisă în judecată pentru comiterea infracțiunii de furt.

Potrivit informațiilor PortalSM, o sătmăreancă profitând de neatenția angajaților, a furat mai multe produse dintr-un magazin. Femeia a luat de pe rafturile magazinului două bucăți de conservă de pește macrou, două bucăți de cremă gulaș iute ,,Univer”, o bucată de cremă gulaș dulce ,,Univer”, două plicuri piper negru măcinat și o pereche de ochelari pe care le-a ascuns in poşetă, după care a trecut de casele de marcat fără să le achite.

Femeia a cauzat magazinului un prejudiciu de 53,54 lei, recuperat. Aceasta a fost oprită de un paznic care împreună cu colegul său i-au solicitat să îi însoțească în camera de interpelare, unde i-au cerut să le arate ce are în poșetă, moment în care femeia a scos mai multe produse sustrase din magazin. Aceasta a explicat că nu are bani la ea, motiv pentru care a ieșit fără să plătească produsele.

8 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    REVOLTĂTOR!!! Pensionarii sunt niște hoți care, în ciuda tuturor piedicilor impuse de sistem, refuză să moară!
    Sunt curios de deznodământul acestui proces!
    Oare un viitor special (care va avea o pensiucă de câteva zeci de ori mai mare decât al băbuței) va pedepsi exemplar acest adevărat pericol public, sau îi va fi rușine de situația creată și o va achita pe biata femeie!?!
    Oare raționamentul magistratului va funcționa și va vedea ADEVĂRUL DE NETĂGĂDUIT că din cauza pensiilor speciale ale câtorva speciali, adevărații pensionari, cei care au dus greul în economia acestei țări, acum iau pensii de sub-subzistență, în timp de niște impostori, parveniți ai sistemului încasează pensii și foloase necuvenite!?! Legea este egală pentru toți, asta spune însăși constituția! Dar dincolo de legea scrisă, există un spirit al legii, al dreptății, care trebuie să triumfe!
    RUȘINE întregii societăți că s-a permis să se ajungă aici!

    • Satmareni pierduti in Spatiu Răspunde

      @Unu’, aici ar mai fi de adăugat și contemplat pe marginea poziției și comportamentului retailerului (Kauflaund de pe Careiului) care pentru această pagubă colosală s-a coborât la nivelul aceste subuman. NU justific ce a făcut băbuța dar zilnic vedem astfel de momente cu băbuțe care sunt călărite de poliția locală și care vând la colț de stradă pătrunjel că nu mai au bani. Shame on you la toți specialii!!!!!

  2. Vasi Răspunde

    Putem dormi mai linistiti acum. Sistemul vegheaza.

  3. Karolyi Răspunde

    Dar care au furat milioane de euro cum ii pedepsiți???
    Variante?
    Vor apărea în ziar ?

  4. Ghitza Răspunde

    Când te fură Kaufland la casă cum e pedepsit?
    NICICUM
    Când te otrăvește Kaufland cu fructe, legume injectate cum e pedepsit ?
    NICICUM
    Viva ROMANIA

    • România reală Răspunde

      @Ghitza, știi prea bine că într-o colonie bananieră ca a noastră drepturile consumatorului autohton sunt pur teoretice.

  5. ombre Răspunde

    daca doreste Kaufland ma angajez sa platesc paguba, nu am spus ca sant de acord cu furtul, dar cateodata persoane mai in varsta au discernamant,sant confuzi, deci daca doriti prin ziar unde au adresele de mail sant dispus sa platesc(n-o cunosc pe doamna nu santem rude )sa ma contactati o zi buna tuturor

    • sheps Răspunde

      Vezi omule ca are mai multe astfel de cazuri. Tot este citata in procese dar nu este de gasit la adresa indicata. Confuza-confuza dar nici chiar asa. Daca ar fi o singura astfel de caz as mai fi de acord cu tine dar asa nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.