PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Sătmăreanul Florin Gardoș, curs de nivel înalt UEFA. Ar putea deveni șeful FRF

Sătmăreanul Florin Gardoș, curs de nivel înalt UEFA. Fostul fundaș a dezvăluit că va urma un curs organizat de UEFA, pentru a se pregăti pentru visul său, acela de a fi președintele unui club sau chiar al Federației Române de Fotbal.

,,Nu fac nimic activ, doar merg la sală și joc fotbal pe teren sintetic. Acum o săptămână am primit răspuns, am fost acceptat la un Master în management organizat de UEFA. Durează doi ani, sunt module în 8 orașe din lume. Nu poți să participi dacă nu ai reprezentat naționala sau dacă nu ai jucat într-o competiție organizată de UEFA, Europa League sau Champions League”, a declarat Florin Gardoș, la emisiunea Liga Digisport.

Florin Gardoș (34 de ani) a agățat ghetele în cui în aprilie 2022, după ce rămăsese liber de contract în urma despărțirii de Academica Clinceni.

Format la Someșul Satu Mare, Florin Gardoș a mai jucat pentru Concordia Chiajna, FCSB, Southampton, Universitatea Craiova, Poli Iași și Academica Clinceni. Gardoș a strâns 13 selecții la echipa națională de seniori a României, dar n-a reușit să înscrie.

Florin Gardoș are în palmares cinci trofee interne: titlul în Liga 1, cu FCSB, în 2013 și 2014; Cupa României, în 2011 (FCSB) și 2018 (Universitatea Craiova); Supercupa României, în 2014, cu FCSB.