Ultima actualizare: azi, 13:20

Locale

Sătmăreanul Florin Gardoș, curs de nivel înalt UEFA. Ar putea deveni șeful FRF

Sătmăreanul Florin Gardoș, curs de nivel înalt UEFA. Fostul fundaș a dezvăluit că va urma un curs organizat de UEFA, pentru a se pregăti pentru visul său, acela de a fi președintele unui club sau chiar al Federației Române de Fotbal.

,,Nu fac nimic activ, doar merg la sală și joc fotbal pe teren sintetic. Acum o săptămână am primit răspuns, am fost acceptat la un Master în management organizat de UEFA. Durează doi ani, sunt module în 8 orașe din lume. Nu poți să participi dacă nu ai reprezentat naționala sau dacă nu ai jucat într-o competiție organizată de UEFA, Europa League sau Champions League”, a declarat Florin Gardoș, la emisiunea Liga Digisport.

Florin Gardoș (34 de ani) a agățat ghetele în cui în aprilie 2022, după ce rămăsese liber de contract în urma despărțirii de Academica Clinceni.

Format la Someșul Satu Mare, Florin Gardoș a mai jucat pentru Concordia Chiajna, FCSB, Southampton, Universitatea Craiova, Poli Iași și Academica Clinceni. Gardoș a strâns 13 selecții la echipa națională de seniori a României, dar n-a reușit să înscrie.

Florin Gardoș are în palmares cinci trofee interne: titlul în Liga 1, cu FCSB, în 2013 și 2014; Cupa României, în 2011 (FCSB) și 2018 (Universitatea Craiova); Supercupa României, în 2014, cu FCSB.

5 comentarii

  1. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Asta numai daca se inscrie si in partidul care trebuie. Vezi cazul Burleanu. Nu-l recomanda mai nimic dar uite ce bine dormiteaza acolo! Dupa ce a fost curatat din drum contracandidatul mult mai valabil decat el. Plus ce frumos desfiinteaza tot ce inseamna fotbal romanesc!🤔🤮

  2. carcotas Răspunde

    Gardos este printre putinii fotbalisti care reusesc sa vorbeasca fara sa se scarpene. Are si mult bun simt ardelenesc, ceea ce nu e neaparat un atu.

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Nu știu dacă asta este un plus. Se prea poate ca cel care se visează șef peste marionete plantate în funcții să nu dorească asta. Și atunci filmul se termină înainte de a începe. Așa cum se întâmplă de obicei în țara asta.

  3. Gyuri Răspunde

    Dacă ajunge șeful FRF, nu este ceea ce pare.

  4. Gimi Răspunde

    Mult succes Florin !!! Dumnezeu să te ajute !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.