PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Trei tineri au furat o mașină de spălat din casa scării unui bloc din Satu Mare. Unul era minor!

Trei tineri din municipiul Satu Mare au furat o mașină de spălat din casa scării unui bloc situat în Micro 17. Cei trei aveau nevoie de bani, așadar unuia dintre ei i-a venit ideea de a fura o mașină de spălat.

El le-a spus celorlalți doi că la un apartament dintr-un bloc din Micro 17 este o mașină de spălat în fața ușii, pe casa scării. Cei trei au mers acolo, în ziua mare, au luat mașina și au vândut-o mai departe pentru 600 lei, după care au împărțit banii. Între timp, familia păgubită a anunțat Poliția despre dispariția mașinii de spălat, precizând că au pus-o în locul respectiv din lipsă de spațiu în apartament.

Poliția a intrat pe fir și l-a găsit pe cel căruia i-a fost vândută mașina, aflând, ulterior, că este vorba despre trei tineri, unul dintre ei, cel care le-a dat celorlalți doi pontul, fiind minor.

Cei trei au fost duși în fața judecătorilor, iar unul dintre ei a fost trimis direct după gratii pentru 1 an și 9 luni de închisoare, în vreme ce ceilalți doi au primit: măsura educativă neprivativă de libertate a asistării zilnice pe o perioadă de 5 luni, iar celălalt doi ani de închisoare cu suspendare.